Linet... NOSSA COSTA'DA KIRMIZI GECE!

Linet... NOSSA COSTA'DA KIRMIZI GECE!

Nossa Costa’da ki son sahnesine Gülşah Saraçoğlu tarafından özel olarak tasarlanmış kırmızı bir kostümle çıkan sanatçı, Hem göze hem kulağa hitap etti.

Sahneye “İncirler Olana Kadar” parçası ile çıkan Linet, “Bu gece sizlerle Nossa Costa’da çok özel bir gece yaşayacağız. Bu gece bizleri yalnız bırakmayıp geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.”

Programına romantik parçalar ile başlayan sanatçı “Geçer Geçer”, “İsyan”, “Seni Seviyorum” ve “Sende Gidersen” parçalarını arka arkaya seslendirdi.

Sahnesine Türk Sanat Müziği'nin seçkin eserlerinden bir potpori ile devam eden sanatçı,

“Garibim yer ver”, “Seni görmem imkansız”, “Ye iç gül eğlen”, “Çile bülbülüm”, “Boş yere” gibi eşsiz eserleri arka arkaya seslendirerek, müthiş bir müzik ziyafetine de imza atmış oldu.

linet_nossa_kirmizi_1.jpglinet_nossa_kirmizi_2.jpg

Alışveriş merkezinde tanıştığı 4 yaşındaki İzem’i ailesi ile Nossa Costa daki programına davet eden sanatçı, en ön masadan kendisini izlemeye gelen küçük İzem ile tanışma hikayesini seyircilerle de paylaştı.

İlk tanıştığımda ismin nedir dedim. İzem dedi. Fakat ben Gizem dedim. Önemli değil herkes yanlış söylüyor dedi.

Aynı kaderi paylaşıyoruz. Bana da Nimet, Ziynet diyorlar. Seni çok iyi anlıyorum diyen sanatçı… Küçük arkadaşı için aldığı pastayı sahnede beraber kesti.

Ve seyircilerden izin isteyerek bu geceki parçalarımın tamamını küçük arkadaşım İzem için okumak istiyorum diyerek büyük alkış aldı.

Artık hareketlenme vakti geldi diyen sanatçı , en güzel parçalarını arka arkaya seslendirdi.

Gecede doğum günü kutlayan tüm misafirleri ile ayrı ayrı kutlayan sanatçı, selfie isteklerini de kırmadı.

Hafızalarda yer edecek bir sahne performansı ve unutulmaz bir geceye damgasını vuran güçlü ses, 'Nossa Costa’ da son sahnemiz, yaz aylarında Sahne Bodrum’da kaldığımız yerden devam edeceğiz. O güne kadar hepiniz hoşçakalın sevgiyle kalın' diyerek sahnesini sonlandırdı.

İŞTE LİNET'İN O GECEKİ PERFORMANSINDAN;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.