Loop Club'da Sıra dışı bir parti? SAÇLAR YAPILACAK,  DEFİLE DÜZENLENECEK

Loop Club'da Sıra dışı bir parti? SAÇLAR YAPILACAK, DEFİLE DÜZENLENECEK

İstanbulplus adı altında, Womes İç Çamaşırlarının ana sponsorluğun da gerçekleştirilen organizasyon Loop Club' da yapılıyor. Gecenin iletişim Sponsoru ise magazinkolik.com

17 Mart Cumartesi gecesi İstanbulplus adı altında ilki gerçekleştirilecek olan organizasyon, Womes İç Çamaşırlarının ana sponsorluğun da 1000' e yakın seçkin davetlinin katılımıyla Zincirlikuyu Loop Club' da yapılıyor.

Birbirinden ünlü Sanatçı ve Mankenlerin de davetli olarak yer alacağı gece de , katılımcıları girişte birçok sürpriz bekliyor. Ünlü saç tasarım uzmanı Ersin Alsoy'da ekibiyle birlikte konuklar için özel saç ve makyaj tasarımları yapmak üzere davette hazır bulunacak.

İlerleyen saatler de Womes iç çamaşırlarının sunacağı Catwalk Fashion Show ve bayan katılımcılara hediye edilecek iç çamaşırları geceye renk katan etkinlikler arasında yer alıyor.

Dj Selçuk BaysalL, DJ Koray Güçkıran ve DJ Bartu Sağlam'ın da canlı performanslarını sunacağı gece de sabahın ilk ışıklarına kadar soluksuz bir eğlence yaşanacak.

İstanbulPlus olarak ilki gerçekleştirilen organizasyonun sonraki günlerde gerçekleştirilecek Vol2 ve Vol3 'ün hazırlıkları şimdiden başlatılmış ?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.