Lütfen+1... DUYARLI BİR KİŞİ DAHA!

Lütfen+1... DUYARLI BİR KİŞİ DAHA!

Prof.Dr.Orhan Kural ve Şebnem Schaefer’ın sunduğu Lütfen+1’in bu cumartesi konuğu Müşerref Akay.

 

“Lütfen+1” Dünyaca ünlü tiyatro yazarı ve senarist Neil Simon’ın sözü . “Her programda duyarlı bir kişi daha kazansak kardır” sloganıyla hareket eden program, beş yılı aşkın süredir Bloomberg HT’de cumartesi günleri saat 15.20’de yayınlanıyor.

Toplum tarafından beğenilen, takip edilen kişilerin; çevre sorunlarına, doğaya ve hayvan haklarına bakış açısını ekrana getiriyor.

100 bölümü geride bırakan Lütfen+1’in bu özel bölümüne Türk Sanat Müziği sanatçısı Müşerref Akay konuk oluyor. Programda “Seni Ben Ellerin Olsun Diye Mi Sevdim, Dudum ki Unutmuşsun Gözlerimin Rengini ve Türkiyem” adlı şarkıları seslendirecek olan Akay, gezdiği ülkelerden ve köpek sevgisinden bahsedecek.

Ediz Hun, Seyfi Dursunoğlu, Abbas Güçlü, Salih Güney telefon bağlantısıyla programa katılacak. Yedigöller yöresinin durumu ve Kağıthane’de yapılan “Aynı Anda En Çok Yerde Çocuk Tiyatrosu İzleme Rekoru da ekrana gelecek.

Lütfen+1, 9 Aralık ve 16 Aralık cumartesi günleri saat 15.20’de ve aynı gün tekrar bölümüyle gece yarısında Bloomberg HT’de…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.