Lütfen+1...ENGELLİ HAYVANLARIN FARKINDA MISIN?

Lütfen+1...ENGELLİ HAYVANLARIN FARKINDA MISIN?

Prof.Dr.Orhan Kural ve Şebnem Schaefer’ın sunduğu çevre, doğa ve hayvan dostu program Lütfen+1’in 9 Haziran Cumartesi günü Bloomberg HT ekranlarında sizlerle.

YALAN MI SÖYLİYİM !

Prof.Dr.Orhan Kural ve Şebnem Schaefer’ın sunduğu çevre, doğa ve hayvan dostu program Lütfen+1’in 9 Haziran cumartesi günü  konukları; sevilen dizi Çocuklar Duymasın’ın  oyuncuları Tuna Arman ve Kalust  Şalcıoğlu  ile Tuna Arman’ın görme engelli köpeği Toprak.

ENGELLİ HAYVANLARIN FARKINDA MISIN?

Evinde on beş tane engelli hayvanıyla yaşayan Tuna Arman ve Çocuklar Duymasın dizisinde “Yalan mı Söyliyim” repliğiyle ünlenen Kalust Şalcıoğlu ile sahipsiz ve engelli hayvanlar üzerine bir sohbet sizi bekliyor.

Hayvan Hakları Yasa Tasarısıyla ilgili Avukat Deniz Kalafatoğlu da telefonla programa bağlanacak ve yasada gelinen son durumu anlatacak.

Kalust Şalcıoğlu; düzenlediği oyunculuk atölyesiyle ilgili bilgi verecek, sosyal medyada bizleri bekleyen tuzaklardan bahsedecek.

Dünya rekorlarında “Lalelerle Yapılan En Büyük Türk Bayrağı Rekoru” ekrana gelecek.

Çevre haberlerinde plastik kullanımını azaltacak beş öneri var.

Çocuklar Duymasın dizisinden kısa bölümlerin de yer aldığı çevre, doğa ve hayvan dostu program Lütfen+1;  her cumartesi saat 14.45’de ve aynı gün tekrar bölümüyle gece yarısında Bloomberg HT ekranlarında sizlerle.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.