M.Ö 3000 YILINA AİT ÇİZGİLER, GÜNÜMÜZ OBJELERİNDE HAYAT BULDU !..

M.Ö 3000 YILINA AİT ÇİZGİLER, GÜNÜMÜZ OBJELERİNDE HAYAT BULDU !..

Biggshop Galata, milattan önce 3000 yılına ait çizgilerden ve tasarımlardan oluşan yeni ürünlerini, 21 Aralık 2015 Perşembe günü Kuledibi mağazasında gerçekleştirilen bir lansmanla meraklılarına görücüye çıkardı.

Haber ve Fotoğraf; Mehmet KARADEMİR

1999 yılında kurulan Bigg Plus bünyesindeki şirketlerden biri olan BiggShop, Türkiye’deki tasarım becerilerini önce ürünle ardından kullanıcılarla buluşturan konsept mağazaları üzerinden girişimcilere farklı franchise alternatifleri sunarak, “Design in Turkey” kavramını yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Milattan önce 3000 yılına ait çizgilerden ve tasarımlardan oluşan yeni ürünlerinin tanıtımı için düzenlenen lansmana başta magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir olmak üzere, iş, sanat ve basın camiasından pek çok seçkin isim katıldı.

Aksesuardan, hediyelik eşyaya altı bini aşkın ürün çeşidini çok sayıdaı tasarımcının dizaynlarıyla buluşturan BiggShop, önümüzde ki yıllarda İstanbul'da 3 olan mağaza sayısını zincir mağazalar konseptine dönüştürmek için hızli bir şekilde çalışmalar yapıyor.

Türkiye’de sanatı ve sanatçıyı destekleyerek sanatı günlük hayata taşımayı hedefleyen BiggShop; ‘’BiggShop mağaza’’ ve ‘’BiggShop mağaza & Cafe’’ olmak üzere iki farklı franchise modeli sayesinde mağaza, cafe ve e-ticaret sitesini kapsayan geniş ölçekli ve karlı bir yatırım imkanı da sunuyor.

Günlük hayatta kullandığımız hemen hemen her türlü ürünü, m.ö 3000 yıllarına ait grafik tasarımlarıyla görebildiğimiz mağazada tabiri caizse yok yok.

Ev tekstilinden, bijuteriye, seyahat çantasından kırtasiyeye ve akla gelebilecek her türlü aksesuarın mistik ve egzotik tasarımlarıyla satın alabileceğimiz tek adresi olan mağaza, hem yerli hem de yabancı turistlerin de adeta uğrak noktası.


BiggShop, özgün yapısıyla kısa sürede müşteri sadakati oluşturabilecek konseptiyle ve sıcak dekoru ve de leziz cafesiyle de huzurlu bir alışveriş ortamı sunuyor.

Özel bir web sitesi ve gerekli teknik, teknolojik alt yapı kullanım imkanları da bulunan mağazanın, müşterilerine hoş bir sürprizi de var. Mağaza bünyesinde bulunan ürünlerden herhangi birini yada birilerini facebook sayfasında paylaşan ve paylaşımları en çok beğeni alan müşterilerine paylaşılan ürünü hediye ederek müşterilerini mutlu kılmayı da hedefliyor.


Kişisel aksesuar, konsept hediyelik ve tasarım ürünlerini yüksek kalitede uygun fiyatlar üzerinden kullanıcılarla buluşturma hedefinden yola çıkan BiggShop, meraklılarını Kuledibi, Galata  ve Özdilek AVM 'de bulunan mağazalarına bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.