MAÇKOLİK RADYO YAYINDA!

MAÇKOLİK RADYO YAYINDA!

Perform Türkiye ve Karnaval Media Group işbirliği ile hayata geçirilen Mackolik Radyo yayın hayatına başladı.

Dijital spor içeriği sağlayıcısı Perform Türkiye’nin, Türkiye’nin en büyük radyo grubu Karnaval Media Group işbirliği ile hayata geçirdiği Mackolik Radyo yayın hayatına başladı.

Karnaval platformunun tek spor radyosu olma özelliğini taşıyan Mackolik Radyo, zengin içeriği ve özel canlı yayınları ile bu alana yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Dijital spor yayıncılığının kalbi Mackolik.Complex’ten gerçekleşecek yayınlarında ağırlıklı olarak futbolun bulunduğu Mackolik Radyo’da iddaa ve sohbet programlarının yanı sıra sporseverleri bilgilendirici yayınlar da yer alıyor.

Perform Türkiye çatısı altında bulunan Mackolik, Opta, Goal ve Omnisport ekiplerinin çalışmalarından elde edilen özel içerikler de Mackolik Radyo’nun en önemli farklılıklarından biri olarak öne çıkıyor.

Ayrıca spor dünyasının birçok ünlü ismi, programlara katılarak gündemdeki konular hakkında değerlendirmelerde bulunacak.

Sporseverler, mackolik.com/Radyo adresinin yanında Karnaval’ın mobil uygulamasından, Karnaval.com web sitesi ve Smart TV uygulamasından dinleyebilecekleri Mackolik Radyo’ya Twitter’da @mackolikradyo hesabından da ulaşabiliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.