Madonna... HASTALIK SONRASI İLK AÇIKLAMA!

Madonna... HASTALIK SONRASI İLK AÇIKLAMA!

New York'taki otel odasında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan Madonna, entübe edilerek yoğun bakıma alınmıştı. Birkaç gün içinde durumu iyiye giden ve önce normal bir hastane odasına alınan, ardından da taburcu edilen şarkıcı; sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

MADONNA'DAN İLK AÇIKLAMA

Zor günler geçiren dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, hastane sürecinin ardından ilk açıklamasını sosyal medya hesabından yaptı.

Madonna açıklamasında;

"Pozitif enerjiniz, dualarınız, şifa ve cesaret verici sözleriniz için teşekkür ederim. Sevginizi hissettim. İyileşme yolundayım ve hayatımdaki tüm nimetler için inanılmaz derecede minnettarım" 

Hastanede uyandığımda ilk aklıma gelen şey çocuklarım oldu. İkinci düşüncem ise turum için bilet alan hiç kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemediğimdi.

Ayrıca turdaki şovumu oluşturmak için son birkaç aydır benimle birlikte yorulmadan çalışan insanları da yüzüstü bırakmak istemedim.

Şu anda sağlığıma ve güçlenmeye odaklanmış durumdayım ve sizi temin ederim ki en kısa zamanda sizlerle birlikte olacağım.

Şu anki plan, turnenin Kuzey Amerika ayağını yeniden planlamak ve Ekim ayında Avrupa'da başlamak. İlginiz ve desteğiniz için ne kadar minnettar olsam azdır' dedi.

Sevgiler, M.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.