magazinkolik güzeli Elif Çelik... DÜNYANIN EN SEKSİ 9. MODELİ!

magazinkolik güzeli Elif Çelik... DÜNYANIN EN SEKSİ 9. MODELİ!

Magazinkolik Güzeli Elif Çelik, Amerika`nın en ünlü erkek dergilerinden `Modelz View` dergisinin seçtiği dünyanın en seksi 14 modelinin arasında 9. oldu...

Verdiği cesur pozlarla son zamanlarda magazin basını ve internet sitelerinin vazgeçilmezleri arasına giren Elif Çelik hayranlarına Miami'den güzel haberler vermeye devam ediyor.

Amerika'nın en ünlü erkek dergilerinden 'Modelz View' dergisinin seçtiği dünyanın en seksi 14 modelinin arasında 9. olan Elif Çelik bu güzel haberi hayranlarıyla şu şekilde paylaşıyor:

"Modelz View amerikanın en ünlü erkek dergilerinden ve bana 6 sayfa yer vermişler. Beni dünyanın en seksi 14 modelinin arasına koymuşlar, 9. Sıradayım ve çok mutluyum kendimle zaten gurur duyuyordum bir kez daha gururlandım".

Elif Çelik, bir ay önce Miami'ye yerleştiğinde, özlemini ve duygularını hayranlarıyla paylaşmış ve burada çok güzel projelere imza atacağını belirtmişti.

" Bir sure Miami'de yaşayacağım, burada beni heyecanlandıran bir takım projelerim var ve çok güzel bombalarim var, çok yakinda patlatacagim. Ben nazara inandigim icin projelerimden tam olarak bahsetmek istemiyorum. İstanbulu cok ozledim ama artik burasida benim ikinci evim burda cok mutluyum kendimi Miami sehrine ait hissediyorum buraya coktan nam saldim ve kesin donus yapmayi dusunmuyorum.

Ancak guzel bir proje film veya dizi olursa donebilirim" diyen ve her gün yeni sürprizlerle ve gelişmelerle hayranlarını şaşırtmaya devam eden seksi güzelin, bundan sonra ne gibi haberlerle karşımıza çıkacağı şimdiden merak konusu oldu bile.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.