Magazinkolik Özel / Banu Alkan... EVLİLİK TEKLİFİNE NE CEVAP VERDİ?..

Magazinkolik Özel / Banu Alkan... EVLİLİK TEKLİFİNE NE CEVAP VERDİ?..

Banu Alkan, İzmir’de bir moda evinin açılışında objektiflere takıldı.

 

Haber; Mehmet KARADEMİR

Evlilik haberleri üzerine kendisine ulaştığımız, Afrodit lakaplı Banu Alkan, İzmir’de bir moda evinin açılışında söylediği evlilik ile ilgili sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

Ünlülerin tasarımcısı olarak bilinen Belma Ateş, ikinci moda evini İzmir’in kalbi olan Alsancak semtinde açtı. Açılışa cemiyet hayatının tanınmış simalarının yanısıra  Banu Alkan da katıldı.

Alkan, açılış sonrasında Belma Ateş imzalı özel olarak tasarlanmış gelinlikleri inceledi. Afrodit, moda evinde gezdiği sırada bir gelinlik dikkatini çekti.

Gelinlik  hakkında  bilgi alan Alkan, ’’Gerçekten çok şık bir gelinlik, tam havasında ben çok beğendim. Ama yine de sevgilime sormak lazım değil mi" dedi.

Banu Alkan magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir ile Çeşme Sheroton'dan yaptığı telefon görüşmesinde Moda Evi'nde  söylediği evlilik ile ilgili söylediği sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.

Afrodit, "Evet evilik teklifi aldım, sevgilim Los Angales'ta yaşıyor. Çok yakışıklı ve çok anlayışlı ve de beni taşıyabilecek biri.  Ama çok kıskanç. O da çok sevdiği için.

Bana evlenme telkifinde bulundu. Şu an teklifini değerlendiriyorum. Her an sürpriz olabilir.

Böyle bir şey netleşirse mutlaka sana haber vereceğim Mehmet'ciğim. Nikahımda mutlaka olmalısın" diyerek her an bir sürpriz yapabileceğinin müjdesini verdi.

Yarından itibaren Almanya konserleri için Düselldorf'a gideceğini dönüşte de İstanbul konserlerine tam gaz devam edeceğini belirtti.

 Moda evinde gezmeye devam eden Alkan, hayranları ile otoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Banu Alkan evleniyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.