Magazinkolik Özel Haber / MİLLİ FUTBOLCUMUZUN DRAMI!

Magazinkolik Özel Haber / MİLLİ FUTBOLCUMUZUN DRAMI!

Almanya’dan Fenerbahçe'ye transferi olay olmuştu. Fenerbahçe'den Galatasaray’a gidişi ise daha büyük olay oldu!..:) Her iki kulübün taraftarının da sevdiği bir futbolcuydu. Milli takımı yıllarca sırtladı!..

HABER;  Ahmet Faruk URFALI

Bir zamanların ''Küçük Dev Adam''ı vardı..! 1.64 lük boyu ile öyle kafa golleri artardı ki kimse onun bu kadar yükseğe sıçrayarak uzun defans oyuncularının arasından o golleri atmasına akıl sır erdiremezdi...:) Başta Bedri Koraman tarafından olmak üzere karikatürleri çizilir, ayaklarının altına helezonik yatak yayları konurdu..

İşte Bodrum’lu gazeteci Ahmet Faruk Urfalı, bu dev futbolcuyu buldu ve dramını sizler için kaleme aldı;

Bu kişi yani İlyas Tüfekçi yaklaşık 4 yıldır ALS hastalığı ile mücadele ediyor ve durumu her gün biraz daha kötüye gidiyor. Adam yoğun bakımlarda yattı bir tane gazete-tv haber yapmadı…Adam yıllardır bu hastalıkla mücadele ediyor bir tane spor köşe yazarı veya TV lerdeki spor yorumcuları ( Beyaz TV-Ahmet Çakar hariç) adama moral verecek haber ve konuşma dahi yapmıyor, programına davet etmiyor..

ilyastufekci_als.jpg

Allahtan maddi durumu iyi de TV lere çıkıp ”Bana yardım edin, ölüyorum, bittim, param yok” demiyor. Ailesi ilgileniyor... Kızı zaten sinema ve dizi oyuncusu İlkin Tüfekçi... En son "Karadayı" dizisinde Kenan İmirzalıoğlu’nun nişanlısı Bahar rolü ile izledik...

Lafın kısası Allah gecinden versin adam ölünce alt yazı geçip ”İlyas Tüfekçi öldü” diyecekler. 3-5 tane yorumcu da çıkıp yarım saat ona övgüler düzecek...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum