Magazinkolik Özel haber / Nil Burak… TÜP MİDE AMELİYATI OLDU!

Magazinkolik Özel haber / Nil Burak… TÜP MİDE AMELİYATI OLDU!

Türk pop müziğinin 45’lik plak döneminde yakaladığı başarıyı ve şöhreti günümüze kadar taşıyan başarılı yorumcu ve besteci Nil Burak, fazla kilolarından kurtulmak için cerrahi yolu tercih etti.

 

Fazla kilolarını diyet ve çeşitli yöntemler denemesine rağmen bir türlü atamayan Nil Burak, kendini Genel Cerrah Ali Durmuş ve ekibine emanet etti.

Obezite cerrahisinde bin beş yüzden fazla başarılı operasyon ile  kendini kanıtlamış olan  Doçent Dr. Ali Durmuş ve ekibinin Avrasya Hospital’de gerçekleştirdiği tüp mide operasyonu ile hayatında yeni bir sayfa açtığını belirten Nil Burak, sahnede mayo giymek istediğini belirtti.

Operasyon öncesi ve sonrası her şeyin yolunda gittiğini belirten sanatçı, normal hayatına geri döndüğünü ve 10 gün sonra da sahnelerde olacağını söyledi.

Ameliyatı gerçekleştiren Doç. Ali Durmuş ise, Ameliyatın son derece başarılı geçtiğini belirterek, “Nil Hanım en fazla 3 gün süren bir hastane istirahatinden sonra evine geçip, normal hayatına dönebilecek… Açıkçası ben de onu sahnede mayosuyla izlemek üzere sabırsızlanıyorum” diye konuştu…

nilburak_zeki_metin.jpgnilburak_alidurmus.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.