Magazinkolik Özel/ İpek Bilgin... 'MARAL' IN MODACI 'CANAN'I, CİHANGİR GECELERİNDE !..

Magazinkolik Özel/ İpek Bilgin... 'MARAL' IN MODACI 'CANAN'I, CİHANGİR GECELERİNDE !..

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Hazal Kaya ve Ceyda Düvenci gibi isimlerin yer aldığı Tv8’in sevilen dizisi Maral'ın tasarımcı "Canan"ı deneyimli oyuncu İpek Bilgin Cihangir'de bir mekanda dostları ile yemek yerken görüntülendi.

Haber ve Fotoğraf; Mehmet KARADEMİR

Yıllar önce fenomen dizi "Hırsız-Polis" de ki bakıcı kadın rolüyle karşımıza çıkan sonrasında da iki sezon önce  Özgü Namal'ın Ozan Güven ile başrolünü paylaştığı "Koyu Kırmızı" dizisinde iş kadını "Bedriye" karakteriyle izleyicilerle buluşan, hem oyun gücü hem de karizmatik duruşu ile büyük beğeni toplayan oyuncunun, gece boyu sohbet aralarında elinden düşmeyen cep telefonuna gelen mesajlara tebessümle cevap vermesi hayranlarının gözlerinden kaçmadı.

Sarp hakkındaki inadını sürdüren bildiklerini Halis’e anlatmaya hazırlanırken çocukluk arkadaşı ve rakibi olan modacı Nur Yerlitaş ile uğraşmak zorunda kalan Modacı Canan karakteriyle göz dolduran İpek bİlgin'in dizide Nur Yerlitaş ile olan tatlı ataışmaları son bölüme damgasını vurdu.

Temmuz ayında final yapması kararlaştırılan 26 bölümlük garanti anlaşması bulunan 'Maral'dizisnin yapımcılarının bu karardan vazgeçtiği dizinin yaz boyunca devam edeceği söyleniyor.

2004-2005 sezonunda Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sıradan bir gün adlı oyunda rol alan, gerçek bir sanatçı kimliği ile gönüllerde taht kuran İpek Bilgin, oyunda kocası tarafından terk edildikten sonra intihar etmeye karar veren, bunalımın doruğunda ve duyarlı bir kadını başarıyla canlandırmıştı.

Mimikleri, sesi ve oyunuyla adeta oynadıkları dizide ki genç oyunculara oynarkende ders veren İpek Bilgin, en çok izlenen dizilerin başrol oyuncularının çoğuna da koçluk yapıyor.Ayrıca kızının kurduğu Craft Oyunculuk Atölyesi'nde hem ders veriyor, hem de öğrenci olarak derslere katılıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.