Mahmut Cevher... 40 YILLIK DOSTU PERİHAN SAVAŞ'A NEDEN SİTEM ETTİ?..

Mahmut Cevher... 40 YILLIK DOSTU PERİHAN SAVAŞ'A NEDEN SİTEM ETTİ?..

Yeşilçam'ın 42 yıllık aktörü Mahmut Cevher, filmin gerçek bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu ancak ne yazık ki “uzun süredir dostum” dediği Perihan Savaş’a sitem etti.

Yönetmenliğini Mehmet Ali Arslan’ın yaptığı, yapımcılığını Cevher Filmcilik’in üstlendiği Yeşilçam’ın ünlü isimlerinin genç oyuncularla bir araya geldiği merakla beklenen “Yalnız Hayaller Kaldı” filmi 27 Nisan Cuma günü vizyona giriyor. 

Ecem Baltacı, Açelya Elmas, Atılay Uluışık, Alican Ayas, Dilruba Balbunar, Murat Yılancı ve Yeliz Bozkurt Üstündağ'ın da rol aldığı filmin yapımcısı ve oyuncusu olan Yeşilçam'ın 42 yıllık aktörü Mahmut Cevher, filmin gerçek bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu ancak ne yazık ki “uzun süredir dostum” dediği Perihan Savaş’a sitem etti. 

Dün katıldığı bir programda “Yeterli bütçemiz olmadığı için filmin gerekli tanıtımlarını yapamadık.

Perihan ne yazık ki tanıtım için birlikte yapmamız gereken hiçbir programa katılmadı.” Diyen Cevher, yakın arkadaşı için şunları söyledi;

“Ne dostluğumuza ne de kendi oynadığı filme sahip çıkmadı. Telefonda bile konuşamadık, bana attığı mesajda ‘Canım, Çukur dizisinin setindeyim ve çok yoğunum.

Setin dışında bağlanmış paneller var. Maalesef gelemiyorum’ diye yazdı. Ben de ona şu cevabı verdim: ‘Sevgili Perihan, filmle ilgili hiçbir tanıtıma gelmedin.

Boş zamanlarında da İstanbul dışında angajmanların olduğunu söyledin. Çok üzgünüm, seni Allah’a havale ediyorum.

Sittin senelik dostluğumuzun karşılığı bu olmamalıydı…’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.