Mahmut Cevher... YEŞİLÇAM’IN DEV İSMİ İYİLİĞE DOKUNDU!

Mahmut Cevher... YEŞİLÇAM’IN DEV İSMİ İYİLİĞE DOKUNDU!

Yeşilçam’ın duayen isimlerinden Mahmut Cevher “Atma Tamir Olsun Çocuklara Umut Olsun” projesine destek için oyuncak bağışında bulundu.

Bir marketin desteklediği, yurtiçi ve yurtdışından da yoğun ilgi gören “Atma Tamir Olsun Çocuklara Umut Olsun” sosyal sorumluluk projesine ünlü isimlerden önemli katılımlar geliyor.

“Aile Şerefi” filminin Adile Naşit, Münir Özkul gibi birçok değerli oyuncularının rol aldığı filmde iyiliksever rolüyle hepimizin gönüllerinde taht kurmuş Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden olan Mahmut Cevher bu anlamlı projeye oyuncak bağışlayarak destekte bulundu.

Çocuklara yönelik “Atma Tamir Olsun Çocuklara Umut Olsun” sloganıyla toplanan oyuncakların ihtiyaç sahibi çocuklara verilmesini çok anlamlı bulduğunu, her daim bu tür projelerde yer alacağını ifade etti.

Her insanın içinde bir çocukluk ruhunun olduğunu ifade eden ünlü sanatçı son günlerde çocuklara yönelik şiddetin son bulmasını tüm kalbiyle dilediğini ve bu konuda ciddi yaptırımlar getirilmesi gerektiğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.