Mahsun Kırmızıgül… SADDAM’IN FİLMİNİ ÇEKECEK. İBRAHİM TATLISES KABUL ETMEMİŞTİ!

Mahsun Kırmızıgül… SADDAM’IN FİLMİNİ ÇEKECEK. İBRAHİM TATLISES KABUL ETMEMİŞTİ!

Uzun süre ara verdiği sinemaya tekrardan dönüş yapan Mahsun Kırmızıgül, Saddam Hüseyin'in gerçekleştirdiği Halepçe Katliamını beyazperdeye aktaracak. Daha önce katliamın gerçekleştiği yerlerde inceleme yapan ünlü sanatçı Saddam rolü için düşündüğü İbrahim Tatlıses kabul etmeyince projeyi rafa kaldırmıştı.

 DurakMedya'da yer alan habere göre 'Beyaz Melek', 'Güneşi Gördüm' ve 'New York'ta Beş Minare' filmlerindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Kırmızıgül, Irak'ın eski lideri Saddam Hüseyin'in 1988'de kimyasal gazla gerçekleştirdiği Halepçe Katliamı'nın filmini yeniden çekmeye karar verdi.

Daha önce katliamın gerçekleştiği yerlerde inceleme yapan ünlü sanatçı Saddam rolü için düşündüğü İbrahim Tatlıses kabul etmeyince projeyi rafa kaldırmıştı.

Kırmızıgül'ün yeniden filmi çekmek için çalışmalara başladığı ve Saddam'ı oynaması için oyuncu arayışlarına girdiği öne sürüldü. 

İBRAHİM TATLISES RED ETMİŞTİ 

Kırmızıgül'ün bu filmde, Saddam Hüseyin rolünü İbrahim Tatlıses'e vermek istediği ancak Tatlıses'in "Bana böyle bir teklif getirmeye ne akılları ne de güçleri var" diye teklifi reddettiği günlerce magazin basınını meşgul etmişti.

ibrahimtatlises-saddam.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.