"Maide'nin Altın Günü" çetesi... BU ÇETEDEN KORKULUR!..

"Maide'nin Altın Günü" çetesi... BU ÇETEDEN KORKULUR!..

Ezgi Mola'nın canlandırdığı fenomen karakter Maide'nin, altın günü çetesi ortaya çıktı. Mahallenin en eğlenceli altın günlerine imza atan Maide ve arkadaşları seyirciyi güldürecek.

Yapımcılığını TAFF’ın üstlendiği, yönetmenliğini Caner Özyurtlu’nun yaptığı, öyküsü Ezgi Mola’ya ait olan, senaryosunu Serkan Altuniğne ve Çağdaş Dinç’in  kaleme aldığı 'Maide'nin Altın Günü' 8 Aralık’ta beyazperdede seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Çekimleri İstanbul'da; Sarıyer ve Kozyatağı'nda gerçekleşen "Maide'nin Altın Günü" adlı komedi filmi büyük bir merakla bekleniyor.

Filmde Maide'nin altın gününde gerdanlığının kaybolması, güne katılan tüm kadınları şüpheli durumuna düşürüyor.

En şaşaalı altın günlerine imza atan çetin ceviz Maide ve ergen yeğeni Yağmur'un tek tek güne katılan kadınların peşine düştüğü film izleyenleri güldürecek.

Ezgi Mola'nın Maide karakterine hayat verdiği filmin kadrosunda Mesut Can Tomay, Hilmi Özçelik, Gülhan Tekin ve  Demet Gül’de rol alıyor.

Maide'nin Altın Günü"nün kısaca hikayesi ise şöyle;

Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır.

Altın günlerinden birinde Maide'nin aile yadigarı gerdanlığı çalınır. Gerdanlığı bulmak için İstanbul dışından gelen ergen yeğeni Yağmur ile bir liste yaparlar.

Güne gelen kadınların tek tek peşine düşecekleri bu macerada başlarına birbirinden komik olaylar gelecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.