'Manyetik Alan'... KAHKAHA DOLU BİR FİLM !..

'Manyetik Alan'... KAHKAHA DOLU BİR FİLM !..

Ünlü yönetmen Kenan Deren'in , bir süredir senaryosu üzerinde çalıştığı ve çekimlerine başlayacağı “Manyetik Alan” komedi filmi için Akgün İstanbul Otel'de bir davet verdi.

Filmde rol alacak oyuncular ve yakın dostlarını tanıtım toplantısında bir araya getiren Kenan Deren, “ Çekimlerimiz çok yakında başlayacak, muhteşem bir kadroyla çalışacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Çekimler İstanbul ve Bolu'da belirlediğimiz mekanlarda gerçekleşecek. Yoğun bir dönem bizi bekliyor” dedi.

Senaryosu Kenan Deren'e ait olan filmin ve yönetmenliğini de kendisinin yapacağını ifade eden ünlü yönetmen, “eski ile yeninin harmanlandığı sıradışı bir komedi filmi izleyicinin karşısına çıkacak” dedi. Manyetik Alan'ın Uygulayıcı Yapımcılığını Mustafa Yoloğlu,Yapımcılığını Ali Engin, Organizatörlüğünü Selçuk Yazıcı ve Prodüksiyon Amirliğini Ergün Yurdunkulu üstlendi.

İşte geceye katılan iş ve sanat dünyasından bazı isimler ve Manyetik Alan'ın oyuncu kadrosu;

Mustafa Yoloğlu   Birol Şentürk  Oğuz Altar Şentürk  Selçuk Yazıcı  Ferdi Atuner,Teoman Ayık  Hülya Polat Fısfıs İsmail (Süleyman Yağcı)  Ece Baykal  Zeynep Birinci  Dilek Eser Metin Yüksel Bekir Aslantaş, Metin Keçeci   Tolga Öz Sinan Avcı Melek Acer Nihat Demirer Nazende Erdem,Önder Bali,Muzaffer Ağca Hakan Dinç Dilek özgör  Peri Tunusluoglu Rüya Eren, Deniz Tunca,,Hayrettin Özdemir,Ayşe Kadlan,Cemal Aris,Hasan Yıldız,Ayten Erman Üret Gülsüm Ayan,Aysun Yılmaz Berrak onay  Ergün Yurdunkulu, Dicle Altun,Mert Yılmaz,Selahattin Yılmaz, Nady Bondar,Esma Metin,Ünsal Kızılkaya,Saray Nur,Niyazi Sarıgöz,Zuhal Aktan,Serap Alkara,Lena Hadise Dımova,Duru Kader,Semiha Kaykaç,Baran Akkuş,Kenan Doğan,Barış Mukan,Sabri Çelik,Özge Kaya,.

İŞTE "MANYETİK ALAN" FİLMİNİN BASIN LANSMANINDAN "MAGAZİNKOLİK " FARKIYLA RENKLİ GÖRÜNTÜLER...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum