Maradona... 8 YILLIK AŞKI, YATAK SIRLARINI İFŞA ETTİ!..

Maradona... 8 YILLIK AŞKI, YATAK SIRLARINI İFŞA ETTİ!..

Diego Maradona'nın sekiz yıllık ilişki yaşadığı eski hayat arkadaşı Veronica Ojeda, "Yatakta onu kimse geçemez. Ondan sonra iki yıl boyunca kimseyle yatmadım" dedi.

Dünya futbolunun efsane ismi  Diego Maradona'nın sekiz yıllık ilişki yaşadığı ve Diego Fernando isminde bir de oğlu olduğu eski hayat arkadaşı Veronica Ojeda, yatak sırlarını paylaştı.

"YATAKTA KİMSE ONU GEÇEMEZ"

Ojeda, katıldığı bir radyo programında  Maradona ile aralarında yaşadıkları tutku dolu aşkı anlattı. "Diego, gördüğüm en iyi aşıktı" diyen Ojeda, "Aynı şey onun açısından benim için de geçerli.

Yatakta onu kimse geçemez. Ondan sonra iki yıl boyunca kimseyle yatmadım. Hayatımda yaşadığım en iyi geceyi Diego ile birlikte geçirdim" dedi.

 

 

 


"O GECEYİ UNUTAMIYORUM"

Dünyaca ünlü yıldız ile aralarında gerçek bir tutku olduğunu belirten Ojeda, sözlerine şöyle devam etti: "Karayipler'deydik ve ıssız bir sahildeydik. Sadece tekneyle oraya gidebiliyordunuz. O geceyi unutamıyorum.


Hayatımın aşkı hiç kuşkusuz oydu. Bunu her zaman söyledim. Yatakta ona 10 üzerinden 10 veriyorum. Aramızda gerçek bir tutku vardı. Diego, sık sık benden kadın polis gibi giyinmemi isterdi. O kostümler ve diğerleri halen duruyor.

"HAVUZUN İÇİNDE BERABER OLDUK"

Bir keresinde  Kolombiya'daki bir partide etrafta insanlar varken yüzme havuzunun içinde birlikte olmuştuk. İnsanların bizi fark edip etmediğini bilmiyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.