Marilyn Manson... CİNSEL TACİZ DAVASINDA ARA KARAR ŞOKU!

Marilyn Manson... CİNSEL TACİZ DAVASINDA ARA KARAR ŞOKU!

ABD'li oyuncu Evan Rachel Wood, 3 yıl boyunca aşk yaşadığı eski nişanlısı Marilyn Manson'ın kendisine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etmişti. Manson, bu suçlamaları yönelten Wood ve aktristin şimdiki partneri Illma Gore'a karalama davası açmış, ancak yargıç duruşmayı ertelemişti. İkilinin geçtiğimiz gün Los Angeles Yüksek Mahkemesi'nde görülen davasında, geçici karar çıktı.

Oyuncu Evan Rachel Wood, geçtiğimiz yıl 2007 ile 2010 yılları arasında aşk yaşadığı rock şarkıcısı Marilyn Manson'ın 2007'de çıkardığı Heart-Shaped Glasses şarkısının klip çekimi sırasında kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etmişti.

Sonraki aylarda ise yaşadıklarıyla ilgili detayları paylaşan ünlü isim, o dönemde 37 yaşında olan Manson ile flört etmeye başladığında henüz 18 yaşında olduğunu da açıklamıştı.

ABD'li şarkıcı Marilyn Manson ise bu iddiaların ardından Los Angeles Yüksek Mahkemesi'nde açtığı davada, eski nişanlısı olan oyuncu Evan Rachel Wood ile onun sanatçı partneri Illma Gore'u sahte suçlamalar organize ederek kendisini kamuoyu önünde istismarcı ve tecavüzcü olarak göstermekle itham etmişti.

SAHTE FBI MEKTUBUNU DAĞITMAKLA SUÇLANDI

Manson, Wood'u, kendisini kadınlara cinsel tacizde bulunmakla suçlayan sahte bir FBI mektubunun dağıtılmasına yardım etmekle suçlamıştı.

Müzisyenin avukatı Jackson Trugman; Wood ve Gore'un söz konusu sahte FBI mektubunu başka kadınları da Manson'ın tacizci olduğu konusunda kendilerine destek olmaları için kullandığını ileri sürerek, "Elimizde Bayan Wood ve Bayan Gore'un bu mektup konusunda işbirliği yaptıklarına dair kanıtlar var" demişti.

Wood ise yaptığı yazılı açıklamada sahte FBI mektubunun yayılmasıyla herhangi bir ilgisi olmadığını savunurken; Trugman bu konuda sadece aktristin beyanının yeterli olmayacağını söylemişti.

GEÇİCİ KARARI AÇIKLADI

Gerçek adı Brian Warner olan Marilyn Manson'ın eski nişanlısı olan oyuncu Evan Rachel Wood'a Los Angeles Yüksek Mahkemesi'nde açtığı hakaret davası, geçtiğimiz gün görüldü.

Los Angeles Yüksek Mahkemesi Yargıcı Teresa A. Beaudet geçici kararı açıkladı. Evan Rachel Wood'un mektupta sahtecilik yaptığı iddiası davadan çıkarıldı.

Marilyn Manson'ın davası geri kalan konularda devam edebilecek olsa da en azından şimdilik iddiaların bir kısmı büyük ölçüde ortadan kalktı.

"KARARDAN ÇOK MEMNUNUZ"

Wood'un avukatı Michael Kump yaptığı açıklamada, "Mahkemenin kararından çok memnunuz. Davacı kendisine yönelik iddialarının asgari düzeyde bile haklı olduğunu gösterememiştir" dedi.

Manson'ın avukatı derhal temyize gitmeyi planladıklarını açıklayarak, "Karar hayal kırıklığı yarattı ancak beklenmedik değil.

Mahkemenin, eski davacı Ashley Smithline'ın, kadınlara Evan Rachel Wood ve Illma Gore tarafından Brian Warner hakkında yalan iddialarda bulunmaları için sistematik olarak nasıl baskı yapıldığını ayrıntılarıyla anlatan yeminli beyanını dikkate almayı reddetmesi bu sonucun habercisiydi" ifadelerini kullandı.

Kaynak:milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.