Martıların Efendisi... GERİ SAYIM BAŞLADI!

Martıların Efendisi... GERİ SAYIM BAŞLADI!

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın yaptığı, senaryosunu Meriç Demiray’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu “Martıların Efendisi” filmi için geri sayım başladı.

 

Başrollerini, Mehmet Günsür, Bige Önal, Timuçin Esen, Nejat İşler, Barış Yıldız, Hakan Kurtaş,  Ezgi Coşkun’un gibi birbirinden başarılı oyuncuların üstlendiği film 22 Aralık’ta izleyicisiyle buluşacak.

Kurduğu gizemli evrende hayat ve dünyaya dair tüm ezberleri bozan Martıların Efendisi, iyi insanları; şiddetin, kötücüllüğün, anlayışsızlığın egemen olduğu bu dünyadan alıp sihirli ve arzulanan "gizli ülkeye" götürmeyi amaç edinmiştir.

Martıların Efendisi’nin bu büyük arzusunu gerçekleştirmesi için tek bir eksiği vardır, uzun zamandır gelişini beklediği yardımcısı...

Mehmet Günsür’ün “Martıların Efendisi” olarak izleyicisiyle buluşacağı filmde; Martıların Efendisi'nin yıllardır beklediği “Rüya” olarak adlandırdığı gizemli yardımcısını ise Bige Önal canlandırıyor.

Hayatın denize savurduğu bir kadın

Zorla evlendirilmesinin ardından denize atlayarak yaşamına son vermeye çalışan Birgül (Bige Önal), kendisini “Martıların Efendisi”nin kollarında bulacaktır.

Ailesi ve sevgilisi dahil kimseden sevgi, vefa ve dayanışma duygusunu görmeyen Birgül, “Martıların Efendisi”nin dünyasında yepyeni bir hayatla tanışır.

Gerçek dünya ile yüzleştiren misafir

Martıların EFendisi'nin dünyası ve yaklaşımında o güne dek hiç tatmadığı duyguları tadan Birgül, birinin kendisi için ilk kez bir şey yaptığına da şahit olacaktır.

Martıların Efendisi'nin yıldızları, yağmurları, balıkları, martıları bambaşka anlattığı dünyası onu da içine çekmektedir.  

Ancak kendi küçük dünyasında mutlu bir hayat sürerken gelen bu misafirle hayatı tamamen değişen Martıların Efendisi’nin; sevginin bile kurtaramadığı, aşkın felaketlere yol açtığı,  menfaatin fedakarlığın önüne geçtiği gerçek dünya ile tanışması acılı, sarsıcı ve bir o kadar da hüzünlü olacaktır.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.