Matmazel Coco...ARTO'NUN SİVRİ DİLİNDEN O DA NASİBİNİ ALDI!..

Matmazel Coco...ARTO'NUN SİVRİ DİLİNDEN O DA NASİBİNİ ALDI!..

Açıldığı günden beri herkesin ilgisini çeken ve İstanbul’un en eğlenceli, keyifli ve enerjik mekanı ''Xlarge Club"’ geçtiğimiz Cuma akşamı sahnelerin sivri dilli şarkıcısı Arto’yu ağırladı.

Gerek sahne şovları, çok özel dansçıları, gerekse konsept partileri, ünlü sanatçıları ve ünlü Dj’leri ile eğlenceli gecelere imzasını atmaya devam eden Xlarge Club bu hafta da yine adından çok söz ettirdi.

Sahnelerin sivri dilli şarkıcısı Arto mekanın sunucusu Matmazel Coco'yu diline doladı.

''Arto çalar Xlarge oynar'' isimli konseptle ikinci kez dj kabinine geçen Arto bir yandan güncel şarkıları çalarken, bir yandan da Matmazel Coco ile gece boyunca uğraştı.

Bütün gece Coco'ya eş arayan Arto, “Yalnızlık zor, dur ben sana bir eş bulayım.” diyerek seyircilere; “En zenginler el kaldırsın!” diye anons yaptı. 

Özellikle Coco'nun %100 doğal güzelliğine benzetmeler yapan Arto finalde ''Solistim, çok güzelsiniz'' diyerek Matmazel Coco'ya olan hayranlığını dile getirip gönlünü almayı ihmal etmedi. 

Gecenin finalinde fasıl şov ile birlikte canlı şarkılar söyleyen Arto ve Matmazel Coco, mekanın müdavimlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.