‘Max Maceraları- Kahramanlar Takımı'... ÇOCUKLARIN FENOMEN PROGRAMI EKRANLARDA !..

‘Max Maceraları- Kahramanlar Takımı'... ÇOCUKLARIN FENOMEN PROGRAMI EKRANLARDA !..

Milyonlarca çocuğun en sevdiği yarışma olan ‘Max Maceraları-Kahramanlar Takımı’ her hafta sonu yeni bölümleriyle Disney Channel’da çocuklarla buluşuyor.

Formatı Endemol Shine Group Türkiye’ye ait olan yarışma, 2. sezonunda, ‘Max Maceraları – Kahramanlar Takımı- Görev Atlantos’ adıyla yeni bölümleriyle ekranlarda.

ZORLU VE EĞLENCELİ

Sunuculuğunu çocukların çok sevdiği oyuncu Serhan Arslan’ın üstlendiği ‘Max Maceraları-Kahramanlar Takımı’nın ilk sezonunda Gölgelerin Efendisi’ne karşı yarışan kahramanlarımız; bu sezon, deniz canlıları ve kara canlıları arasında savaş çıkarmak isteyen Remora’yı yenmek için zorlu ve eğlenceli bir yarışın içinde olacaklar.

KIRMIZI VE MAVİ ASLANLAR

Her bölümde, ‘Kırmızı Aslanlar’ ve ‘Mavi Aslanlar’ olmak üzere 8-10 yaş aralığındaki çocuklardan oluşan 5’er kişilik iki takım yarışıyor. ‘Max Maceraları – Kahramanlar Takımı- Görev Atlantos’ta kahramanlarımızın amacı; asanın üzerinde bulunan ‘Yıkım İncisi’ni, ‘Yaşam İncisi’ ile değiştirip, okyanusları ve denizleri atıklardan temizleyerek oradaki canlılarının yaşamlarını kurtarmak.

Çocukların en sevdiği program ‘Max Maceraları- Kahramanlar Takımı- Görev Atlantos’un yeni bölümleri, 25 Temmuz Cumartesi ve 26 Temmuz Pazar günleri saat 09.15’te Disney Channel’da‘Max Maceraları- Kahramanlar Takımı- Görev Atlantos’un tekrarları ise cumartesi ve pazar günleri saat 14.30 ve 18.30’da izlenebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum