Mayıs Kraliçesi... KAYNAK İŞÇİSİ GÜZEL BİR KIZIN YÜREKLERE DOKUNACAK HİKAYESİ!

Mayıs Kraliçesi... KAYNAK İŞÇİSİ GÜZEL BİR KIZIN YÜREKLERE DOKUNACAK HİKAYESİ!

MinT Yapım imzalı Show TV’nin iddialı dizilerinden Mayıs Kraliçesi 10 Kasım Salı akşamı saat 19.45’te Show TV’de başlıyor!

Kızını öldü bilen bir kadın ve öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi güzel bir kızın hikayesini konu alan Mayıs Kraliçesi yeni sezonda izleyicilerin ilgi odağı olacak.

Yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği Mayıs Kraliçesi’nin yönetmenliğini ise  Korhan Bozkurt üstleniyor.

Dizide  Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Kazım Akşar, Erkan Taşdöğen, Burak Hakkı, Derya Şensoy, Serhan Onat, Süeda Çil, Cansın Özyosun, Selçuk Borak, Dorukcan Özgüler ve Karel Sinem Gürtekin gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

mayiskralicesi_genel_toplu.jpg

“Mayıs Kraliçesi”nin ilk bölümünde;   Bebekken ailesinden koparılan bir kız çocuğunun hayatı, yıllar sonra gerçek ailesiyle kesişir. Nehir gerçek annesi olduğunu bilmeden Asu’nun kocasının tersanesinde işe başlar. Öldü bildiği kızı yanı başında olmasına rağmen Asu bu durumdan habersizdir. Kader anne kızı bir araya getirmiştir. Kızını öldü bilen bir kadın ve öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi güzel bir kızın yüreklere dokunacak hikayesi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.