Mayıs Kraliçesi... NEHİR'İ İSTANBUL'DA BİR SÜRPRİZ BEKLİYOR!

Mayıs Kraliçesi... NEHİR'İ İSTANBUL'DA BİR SÜRPRİZ BEKLİYOR!

MinT Yapım imzalı Show TV’nin iddialı dizilerinden Mayıs Kraliçesi 17 Kasım Salı akşamı saat 19.45’te 2. bölümüyle Show TV ekranlarında...

           MAYIS KRALİÇESİ 2.BÖLÜM

  Nehir, Sencer’in şirketi SMDR Denizcilikte çalışmak için İstanbul’a mülakata gider. Bu iş Nehir için çok önemlidir ve mülakatın nasıl geçeceği merak konusudur. Öte yandan on beş yıllık aşıklar Nehir ve Alper’in kavuşması, birbirinden duygusal anların yaşanmasına sebep olur.

Bu sırada Nehir ve Alper’in çocukluk arkadaşı Oğuz ise Amerikadaki eğitimini tamamlamış, SMDR Denizciliğe denetmen olarak gelmiştir. Çocukken Nehir’e aşık olan Oğuz, bu aşkı hala kalbinde taşırken, Nehir ile ilk karşılaşmaları pek de hoş olmaz.

Oğuz, dedesinin intikamını Sencer’den almak için kimlik değiştirip Türkiye’ye dönse de, Oğuz’a çocukluğundan beri aşık olan Sencer’in kızı Dilara, Oğuz’u tanır.

                       Asu, Alper ile Dilara’yı evlendirmek istediğini ailesine açıklar. Bora bu duruma şok olurken, kahya Celil bu haberle sevinir. Ancak Asu’nun bilmediği bir şey vardır. Alper, öz kızı Nehir’in sevgilisidir. Asu öz kızını sevgilisinden ayırıp, üvey kızıyla evlendirmeye çalıştığından habersizdir! Celil bu haberi oğlu Alper ile paylaşır. Alper bu haberle sarsılınca, babasına başka bir kadınla evlenmek istediğini söyler ve babasını Nehir ile buluşturur. Celil ve Nehir buluştuğunda neler yaşanacaktır?

MAYIS KRALİÇESİ’NİN GÜNLÜĞÜ VAR!

Geçtiğimiz Salı izleyiciye buluşan Mayıs Kraliçesi dizisinin başrol oyuncusu Yağmur Tanrısevsin, rolüne hazırlanmak için çok farklı bir yöntem kullanıyor.  Güzel oyuncu, canlandırdığı kaynak işçisi Nehir’in günlüğünü tutuyor.

Geçtiğimiz salı günü ilk bölümüyle ekranlara gelen ve izleyiciye duygu fırtınası yaşatan Mayıs Kraliçesi dizisinin başrol oyuncusu Yağmur Tanrısevsin, rolüne farklı bir yöntem ile hazırlanıyor.

Canlandırdığı kaynak işçisi Nehir için günlük tutan güzel oyuncu, bu yöntem ile Nehir ile arasındaki bağın kuvvetlendiğini belirtiyor.  Günlüğü  neredeyse yanından hiç ayırmayan Tanrısevsin, set aralarında bile notlar almayı ihmal etmiyor.

mayiskralicesi_gunluk.jpg

Bu yöntemin kendisini daha çok hikayeye yaklaştırdığını belirten Tanrısevsin “Canlandırdığım karakter için günlük tutmaya Güneş’i Beklerken dizisinde yönetmenim Altan Dönmez’in tavsiyesi üzerine başladım.  Şu anda bir alışkanlık oldu ve büyük bir heyecanla  devam ediyorum.

Nehir’in günlüğünü tutarken onunla daha fazla yakınlaşıyoruz. Ne hissettiğini, nasıl tepkiler vereceğini  daha iyi yansıtabiliyorum. Bu yöntem oyunculuğumu da geliştirmemi sağlıyor.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.