Mayıs Kraliçesi... SENCER'İN PARTİSİNDE ORTALIK KARIŞIYOR!

Mayıs Kraliçesi... SENCER'İN PARTİSİNDE ORTALIK KARIŞIYOR!

MinT Yapım imzalı Show TV’nin iddialı dizilerinden Mayıs Kraliçesi 5 Ocak Salı akşamı saat 19.45’te 8. bölümüyle Show TV ekranlarında..

        MAYIS KRALİÇESİ 8.BÖLÜM

                  SMDR Denizcilik şirketinin 60.Yılı şerefine büyük ve gösterişli bir parti düzenleyen Sencer, dostunu düşmanını bu partiye davet eder. Sencer’in amacı yıkılmadığını ve Aytekin ailesinin gücünü herkese göstermektir. Ancak partide öyle anlar yaşanır ki, tüm davetlilerin dudağı uçuklayacaktır.

                  Asu, öz kızının Nehir olduğunu partide açıklayacak, Nehir’den ayrılan Alper Dilara’ya partinin ortasında evlenme teklifi edecektir! Tüm bu yaşananlara Sencer’in tepkisi merak konusudur.

                  Öte yandan partiye baş savcı Yiğit’i de davet eden Sencer, Yiğit için kötü bir sürpriz hazırlamıştır. Savcılıktaki köstebeğin peşine düşen Yiğit, öğrendikleri karşısında şoka uğrarken, Celil Asu ve Nehir’in bir araya gelmemesi için sinsice bir plan hazırlamıştır.

DİZİDE DÜŞMAN, SETTE DOST

Sevilen dizi Mayıs Kraliçesi’nde birbiriyle çatışma halinde olan iki kadını canlandıran Yağmur Tanrısevsin ve Derya Şensoy, dizidekinin aksine sette çok iyi anlaşan iki arkadaş.  Set aralarında bol bol sohbet edip  eğlenen ikili, bu anlarını zaman zaman sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor.

MinT Yapım imzalı Mayıs Kraliçesi dizisinde, birbiriyle çatışma halinde olan ve aşk konusunda rekabet yaşayan iki kadını canlandıran Yağmur Tanrısevsin ve Derya Şensoy’un  sette aralarından su sızmıyor.

yagmurtanrisevsin_deryasensoy.jpg

Dizinin takipçilerini ikiye bölen rekabetin tarafları olan Nehir ve Dilara’ya hayat veren oyuncular, dizidekinin aksine çok yakın iki arkadaş.

Sevilen oyuncular zaman zaman setteki eğlenceli anlarını sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmiyor.

Mayıs Kraliçesi, her Salı Show Tv’de izleyiciyle buluşuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.