Mazhar Alanson... HAYRANLARINDAN SARI LALELİ KARŞILAMA!

Mazhar Alanson... HAYRANLARINDAN SARI LALELİ KARŞILAMA!

Mazhar Alanson, resimlerini, şarkı sözlerini, notalarını, yazılarını, günlüklerini, fotoğraflarını, hatıra olarak sakladığı kâğıt parçalarını kullanarak kaleme aldığı "Mazhar Olmak" kitabını imzalamak için hayranlarıyla biraraya geldi.

Hayranları Mazhar Alanson’u imza gününde Sarı Laleler’le karşıladı!

Ünlü sanatçı Mazhar Alanson, resimlerini, şarkı sözlerini, notalarını, yazılarını, günlüklerini, fotoğraflarını hatta hatıra olarak sakladığı kâğıt parçalarını kullanarak kaleme aldığı "Mazhar Olmak" kitabıyla 19 Mart Pazar günü D&R Suadiye’ye konuk oldu.

Yoğun ilgi gören imza gününde hayranları Mazhar Alanson’a "Sarı Laleler" şarkısına atıfta bulunarak çiçek hediye etti

D&R Suadiye, ünlü sanatçı Mazhar Alanson’u, kendi el yazısı ile hazırladığı modern biyografi kitabı “Mazhar Olmak” kitabının imza gününde hayranlarıyla bir araya getirdi. Her yaştan hayranı 19 Mart Pazar günü düzenlenen imza gününe akın etti.

2 saatten fazla süren imza gününde hayranları Mazhar Alanson’u "Sarı Laleler" şarkısına atıfta bulunarak sarı lalelerle karşıladı.

8 yaşından 80 yaşına kadar tüm hayranları eski ve yeni albümlerini yanında getirerek Mazhar Alanson’dan imza aldı. Bir hayranı Mazhar Alanson’dan 1985 yılında aldığı imzayı yanında getirerek tekrar imzalamasını istedi.

Mazhar Alanson, resimlerini, şarkı sözlerini, notalarını, yazılarını, günlüklerini, fotoğraflarını hatta hatıra olarak sakladığı kâğıt parçalarını kullanarak kaleme aldığı "Mazhar Olmak" kitabını şöyle anlatıyor:

“Bu CD’deki şarkılarımı mikrofon karşısına geçip bir kerede gacırtısı tısı, tuşu, detonesi, şaşırması, heyecanı, duygusu, hepsi içinde ardarda çaldım söyledim. Neticede sonradan hepsini en düzgün haliyle çaldıysam da; daha sonra ilk kaydıma geri döndüm.

Dinlerken hatıralar, yıllar gözünüzde canlanabilir. Ne de olsa ‘sahibinin sesinden.’ Siz de yavaştan yaşlandığınızı hissedebilirsiniz. Eski, yeni aşklarınızı hatırlayabilir ya da yeniden âşık olmak isteyebilirsiniz. Bir ipucu vereyim.

Aşk zordur aklınızda bulunsun... Resimlere gelince, yıllar içinde yaptığım şeyler...

Kitaba umarım sıkılmadan bakar, okur, dinler ve seversiniz. Böyle bir örnek olduğunu görmedim. Umarım siz de seversiniz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.