Medya Takip Merkezi... MAGAZİN BASINI MAYIS AYINDA EN ÇOK ZEKİ ALASYA'YI KONUŞTU !..

Medya Takip Merkezi... MAGAZİN BASINI MAYIS AYINDA EN ÇOK ZEKİ ALASYA'YI KONUŞTU !..

Hazırladığı bültenler ile magazin dünyasının nabzını tutan Medya Takip Merkezi ve Magazin Gazetecileri Derneği'nin hazırladığı rapora göre, magazin basını Mayıs ayında usta oyuncu Zeki Alasya’nın vefatını konuştu.

Medya Takip Merkezi ve Magazin Gazetecileri Derneği'nin hazırladığı rapora göre, magazin basını Mayıs ayında usta oyuncu Zeki Alasya’nın vefatını konuştu. Acun Ilıcalı, Sibel Can, Cem Yılmaz ve Tarkan Tevetoğlu da magazin basınının gündemini belirlediler. 

Sanat dünyasında art arda yaşanan kayıplara usta oyuncu Zeki Alasya’nın vefatı da eklendi. Türk tiyatro ve sinema dünyasının güldüren yüzü Zeki Alasya'nın vefatı magazin basının gündeminde 7 bin 564 habere konu oldu.

Televizyon dünyasında başarılı programlara imza atan Acun Ilıcalı 4 bin 843 haberle listede 2. sıraya, “Sesi Çok Güzel” müzik yarışmasında jüri üyesi olan Sibel Can 3 bin 417 haberle listede 3. sıraya yerleşti.

Ünlü sanatçı, müzik yarışmasında ismini duyuran Mutlu Kaya’nın Diyarbakır’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yoğun bakımda olması nedeniyle konserlerini iptal etti. Listenin 4. sırasında 3 bin 011 haberle yer bulan Cem Yılmaz, merakla beklenen “Ali Baba ve Yedi Cüceler” filminin ilk fotoğrafını Instagram hesabında takipçileriyle paylaştı.

Listenin devamında Tarkan, İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu, Hülya Avşar ve Demet Akalın gibi ünlü isimler yer aldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.