Meg Ryan... GÖRENLER TANIYAMADI!

Meg Ryan... GÖRENLER TANIYAMADI!

90'lı yıllarda çektiği romantik komedi filmlerle tanınan ünlü aktris Meg Ryan'ın son hali görenlerde şaşkınlık uyandırdı.

Dünyaca ünlü ABD’li oyuncu Meg Ryan, perşembe günü, “Geleceğe Dönüş” serisinin yıldızı Michael J. Fox’un belgeselinin tanıtımı için görüntülendi.

Son yıllarda sinema endüstrisinden ve kameralardan uzak olan 61 yaşındaki yıldızın estetik müdahaleler sonrasında başka bir görünüme büründüğü görüldü.

Cerrahi müdahaleler de yaptırdığı iddia edilen Ryan’ın botoks ve dolgu nedeniyle ifadesi ve çehresi değişti. Yüzündeki şişlikler çıplak gözle belli olurken yanak bölgesinin büyüdüğü görüldü.

“Still: A Michael J. Fox Movie” belgeseli için Michael J. Fox’la birlikte poz veren ünlü oyuncunun kendi projesi de yolda.

Ryan’ın sekiz yıllık bir aradan sonra yazdığı, yönettiği ve başrolünü üstleneceği “What Happens Later” adlı bir romantik komedi ile beyaz perdeye dönmesi bekleniyor.

Ryan, projeyi, Mayıs 2022’de kişisel Instagram hesabından duyurmuştu. Filmin başrollerinde kendisi ve David Duchovny rol alıyor.

Steven Dietz’in oyunu “Shooting Star”a dayanan senaryosu da Dietz, Ryan ve Kirk Lynn’e ait.

Kaynak:sözcü.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.