Mehmet Ali Erbil...  İÇSESİNİNİ MEHMET TURGUT'A KONUŞTURDU!‏..

Mehmet Ali Erbil... İÇSESİNİNİ MEHMET TURGUT'A KONUŞTURDU!‏..

Sinema ve televizyon dünyasının en renkli simalarından Mehmet Ali Erbil içsesini Mehmet Turgut’un objektifine konuşturdu.

Mehmet Turgut’un sohbet, fotoğraf ve eğlence programı “Falan Filan”ın yeni bölümüne konuk olan Mehmet Ali Erbil ile; tiyatro oyunculuğundan başlayıp bugüne kadar gelen yolculuğunun yanı sıra içsesler, içgüdüler ve 6. his üzerine sıra dışı bir sohbet gerçekleşti.

Ünlü oyuncu ve komedyen Mehmet Ali Erbil’in konuk olduğu “Falan Filan”; yeni bölümünde izleyenlere Mehmet Turgut’un kadrajından bir içses hikayesi sunacak. Erbil’in, içsesi ile birlikte Turgut’a poz verdiği çekimlerde; renkli ve sıra dışı görüntüler ortaya çıktı.

Başarılı fotoğrafçı Mehmet Turgut’un “Falan Filan” isimli sohbet, fotoğraf ve eğlence programı Cumartesi geceleri saat 23:00’te CNN TÜRK’te ekrana gelmeye devam ediyor. 

 Konuklarıyla kaliteli ve eğlenceli sohbetler gerçekleştiren Turgut, sohbetin ardından ise konuklarını haftanın konseptine uygun olarak fotoğraflayarak izleyicilerini şaşırtmaya devam ediyor.

Mehmet Turgut’la “Falan Filan”ın, Mehmet Ali Erbil’in konuk olduğu yeni bölümü; 19 Aralık 2015, Cumartesi akşamı 23:00’te CNN TÜRK’te yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.