Mehmet Ali Erbil... MASAJLI, ŞARKILI, TÜRKÜLÜ BERBER KEYFİ!

Mehmet Ali Erbil... MASAJLI, ŞARKILI, TÜRKÜLÜ BERBER KEYFİ!

Mehmet Ali Erbil, şarkıcı ve kuaför arkadaşı Ercan Avşar’ı The Grand Tarabya Oteli'nde yeni açtığı işletmesinde ziyaret etti.

Gün boyu Avşar ile bol bol şakalaşan Erbil,” Ercan Avşar hem sanatçı hem de  Kuaför. Biz de onu bu güzel mekanında ziyaret edelim dedik, geldik. Mükemmel bir mekan açmış bayıldım. Bilirsiniz kendisi Hülya Avşar’ın Teyzesinin  kızı benim de halamın oğlu diyerek şakalar ile etrafında bulunan herkesi güldürü tufanına tutarken bir yandan da yakışıklı sanatçının son çektiği klibini berber koltuğunda izledi. Ercan mükemmel bir esere imza atmışın yanındaki kızlarda hiç fena değil. Bal tutan parmağını yalar, diyerek Avşar’a takılmaya devam eden ünlü şovmen kendimi köyüme gelmiş gibi hissediyorum. Burada huzur buluyorum. Nasıl halkın iyi kötü günüde yanlarındaysak sanatçı arkadaşlarımızında yanındayız Bundan böyle Sevgili arkadaşım Ercan Avşar’ı hiç yalnız bırakmayacağım” dedi.

"ERBİL BENİ DE ÇOŞTURDU"

Sanatçı dostu Mehmet Ali Erbil’in şok baskını ile mutlu olduğunu dile getiren genç popçu Ercan Avşar, Mali bu gün hem coştu hem de coşturdu. Bizde kendisi ile mutlu olduk. En çok da klibimi beğenmesi beni mutlu etti. Bundan sonra daha sık aralıklarla bir araya geleceğiz.” dedi..

İŞTE KAHKAHA DOLU O ANLAR...

 


""

 

 


""

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.