Mehmet Çelik...  HIRSLI, AZİMLİ, YAKIŞIKLI VE YETENEKLİ !..

Mehmet Çelik... HIRSLI, AZİMLİ, YAKIŞIKLI VE YETENEKLİ !..

Kanal D'de devam etmekte olan "Aşk ve Günah" adlı dizinin başrol oyuncularından biri olan Mehmet Çelik, hem yakışıklılığı hem de oyun gücüyle göz dolduruyor.

Haber; Mehmet KARADEMİR

"Ayakta Kal", "Umut", "Kolpaçino", "Son Ders" adlı sinema filmlerinde de rol alan Çelik, en büyük hayalinin oyuncu olmak olduğunu bunu gerçekleştirmek içinde bu yolda emin adımlarla yürüdüğünü bu işi severek yaptığını söylüyor. 

1989 Bayburt doğumlu olan Çelik, İstanbul Aydın Üniversitesi Konservatuar mevzunu ve 8 yıldır oyunculuk yapıyor.
Öncesinde Arka Sıradakiler- Kalbim Seni Seçti - Dinle Sevgili - Benim Hala Umudum Var  ve Milat dizilerinde de rol alan oyuncunun TV tecrübesi de bir hayli fazla.


Bu yolda ailesinin sürekli kendisini desteklediğini söyleyen ve başarı anahtarının başında da bunun geldiğini belirten Çelik duygularını şu şekilde ifade ediyor. " Uzun zamandır oyunculuk yapıyorum ve işimi yaparken herhalde dünyanın en mutlu insanlarından biri oluyorum çünkü işini gerçekten severek yapanlardanım. Ailem sağ olsun beni bu çıktığım yolda hiç yanlız bırakmadı ve desteklerini her daim omuzlarımda hissettim. Şu an devam eden projemde de günlük dizi olduğundan ve başrollerden biri olduğumdan dolayı haftanın 6 günü setteyim ve hergün hep aynı heyecanla setime gidip işimi yapıyorum." 


Serpil Çakmaklının jüri başkanlığını yaptığı jürisinde Hülya Koçyiğit , Nurcan Sabur , Çolpan İlhan gibi isimlerinde bulunduğu "Altın Kamera Oyunculuk Yarışması" nda birinci olan Mehmet Çelik'in oyunculuk serüveni bu şekilde başlamış. 

Daha önce GS basketbol alt yapısında da prof basketbol oynayan, fakat oyunculuğa başlayınca basketbolu ekarte eden Çelik'in en büyük ideali, ülkemizi yurt dışında da temsil edebilecek projelerde yer almak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum