Mehmet Çevik… BİTCOİN ÇILGINLIĞI SAHNEYE DE SIÇRADI!..

Mehmet Çevik… BİTCOİN ÇILGINLIĞI SAHNEYE DE SIÇRADI!..

Sahnelerin güçlü sesi Mehmet Çevik, önümüzdeki yaz özel bir gecede konser vermek için bitcoin ile ödeme anlaşması yaptı. Çevik, böylece dijital parayla ekstra alan ilk sanatçı oldu.

Yayınladığı single çalışmalarının yanısıra sahnelerin de vazgeçilmez sesi olan Mehmet Çevik, haftanın en az 5 günü, çoğu zaman da günde 2 sahne yaparak, sektörün en çok çalışan isimlerinden biri olma özelliğini koruyor.

 

Bursa başta olmak üzere, İstanbul, İzmir, Ankara ve Eskişehir’deki çeşitli mekanlarda sevenleriyle buluşan Mehmet Çevik, yaklaşan yaz programını da neredeyse şimdiden doldurdu.

 

Bayi toplantıları, özel geceler ve sosyetik düğünlerin de vazgeçilmez sanatçısı olan Mehmet Çevik, geçtiğimiz günlerde bu yaz düğünlerinde sahne almasını isteyen bir hayranının ilginç teklifiyle sektörde yeni bir kapı araladı.

 

Düğün sahibinin ekstra ödemesini son dönemin en çok konuşulan ve yeni yatırım aracı haline gelen dijital para birimi bitcoin ile yapmak istemesine sıcak bakan Mehmet Çevik, tarifesine yeni para birimini de eklemiş oldu.

 

 

  • Daha önce Bitcoin ile hiç işlem yapmadığını itiraf eden Mehmet Çevik, şimdi sahne tarihi yaklaşana kadar bitcoin fiyatının tavan yapmasını ümit ediyor.

İtiraf ardından Mehmet Çevik, “Bitcoin ile ödeme yapılması teklifi ilk geldiğinde aslında önce tedirgin oldum. Ama baktım ki dijital çağın yeni gerçeği bu. Ben de teklifi kabul edip artık çalışma sistemimize bitcoin’i eklemeye karar verdim. Umarım anlaşmasını yaptığımız ekstra tarihine kadar bitcoin hatrı sayılır bir yükseliş yaşar...” diye espri yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.