Mehmet - Zühre Dalmaz... 3 KUTLAMA BİRARADA!

Mehmet - Zühre Dalmaz... 3 KUTLAMA BİRARADA!

Sanatçıların dostu, eski menajer ve Dalmaz Center`in sahibi, ünlü işadamı İnşaat Mühendisi Mehmet Dalmaz ve ei Zühre Dalmaz muhteşem bir yat partisinde çok özel dostları ve akrabaları ile 3 kutlamayı birarada gerçekleştirdi.

Dalmaz çiftini bu görkemli kutlamada sanatçı dostları, Ali Rıza Binboğa ve eşi, Selçuk Ural, Ahmet Selçuk İlkan ve eşi, Sami Aksu, İşadamları Kenan Barshan ile Bülent Tatar yakın akrabaları ve seçkin bir davetli topluluğu yalnız bırakmadı. 

Akşam güneşi ile birlikte Kuruçeşme'den hareket eden yatta boğazın serin suları ve görkemli manzarası eşliğinde dostlarını ağırlayan Dalmaz çifti tüm detaylarla tek tek ilgilendi.

Tam dört yıl önce yine böyle bir yat partisinde dostlarına sürpriz yaparak nişan yüzüklerini takan çift; hem nişanlanmalarının 4. yıldönümünü, hem Zühre Dalmaz'ın doğum gününü hem de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

İlk günkü aşk heyecanı ve tutkusu gözlerinden okunan çift, kutlamalar şerefine iki pasta birden kesip, kadeh kaldırdı.

Boğazın serin suları ve mehtap eşliğinde Yavuz Sabaz'ın muhteşem gitar dinletisi ile konuklardan Selçuk Ural romantik şarkılar seslendirdi, Ahmet Selçuk İlkan aşk şiirleri okudu. Ali Rıza Binboğa ise sevda türkülerinden bir demet sundu.

İstanbul Boğazı'nın güzelliği ie  devam eden kutlama gecenin ilerleyen saatlerinde yatın karaya bağlandığı Kuruçeşme'de saz dinletisi ile son buldu.

 

İŞTE EĞLENCE DOLU GECEDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR;

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.