Mehmet - Zühre Dalmaz... BİTMEYEN BALAYI...

Mehmet - Zühre Dalmaz... BİTMEYEN BALAYI...

Sanatçıların dostu ve Dalmaz Center`in sahibi, ünlü işadamı İnşaat Mühendisi Mehmet Dalmaz ile eşi müzik öğretmeni ve akademisyen Zühre Dalmaz, yakın dostları ve ailesiyle dillere destan bir tatil geçirdi.

Norveç’in başkenti Oslo’dan başlayan ve Almanya’nın Rostock limanında sona eren Monarch Cruise Gemisi ile Norveç fiyordları seyahatinde Dalmaz çiftine aileleri ve dostları da eşlik etti.

8 gün 7 gece süren bu efsane cruise seyahatinde, sırasıyla; Bergen, Flam, Alesund, Skjolden, Stavanger, Kristiandsund ve Berlin ziyaret edildi.

Ekibin hayran kaldığı Norveç’in nefes kesen doğa manzaraları, gölleri, şelaleleri, eşsiz fiyordları, Avrupa’nın en büyük ve en eski buzulu olan görkemli Bergest Buzulu, masal kahramanı trollerin yaşadığına inanılan Trollvegeen vadisininin kaya duvarları, UNESCO koruması altındaki Geiranger Fjord'u görülmeye değerdi.

BİTMEYEN BALAYI

Evlendikleri günden beri fırsat buldukça, dünyanın çeşitli ülkelerini gezen Dalmaz çifti, Norveç Fiyordlarına yaptıkları bu Cruise Gemisi seyahatinde el ele göz göze verdikleri pozlarla adeta balaylarının bitmediğini ilan ettiler.

Seyahatin son durağı olan Berlin'deki Utanç Duvarı kalıntılarını da ziyaret eden çift, dünyaca ünlü graffiti sanatçılarının duvarın üzerindeki eserlerinde çok etkilendiklerini belirtti.

Geziye Mehmet Dalmaz’ın kızı ve damadı Duygu-Ari Dreko ile oğulları Alex,  İBB Şehir Tiyatroları oyuncuları Hülya-Selçuk Soğukçay ile Esin-Nurcan Sabur Sabur çifti ile Mehmet Dalmaz’ın yeğeninin oğlu Mehmet Helvacı da katıldılar…

İŞTE BALAYI GİBİ TATİLDEN RENKLİ FOTOĞRAFLAR;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.