Mehmet - Zühre Dalmaz... ÇİFTE KUTLAMA!

Mehmet - Zühre Dalmaz... ÇİFTE KUTLAMA!

Sanatçıların dostu, eski menajer ve Dalmaz Center`in sahibi, ünlü işadamı İnşaat Mühendisi Mehmet Dalmaz, eşi Zühre Dalmaz’ın doğum günü ve 5. nişan yıldönümleri şerefine Şehrazat yatında muhteşem bir kutlama gerçekleştirdi.

Akşam güneşi ile birlikte Bebek'ten hareket eden Şehrazat yatı ile boğazın serin suları ve görkemli manzarası eşliğinde dostlarını ağırlayan Dalmaz çifti tüm detaylarla yakından ilgilendi.

Dalmaz çiftini bu görkemli kutlamada sanatçı dostları, Ali Rıza Binboğa ve eşi, Ahmet Selçuk İlkan , Sami Aksu, Ayhan Aşan ve eşi, Fatih Mühürdar, Metin Kaya, İsmail Özkan, müzisyen ve besteci Ayhan Çakar, İşadamı Hayyam Garipoğlu ve eşi, yakın akrabaları ve seçkin bir davetli topluluğu yalnız bırakmadı. 

Tam beş yıl önce yine böyle bir yat partisinde dostlarına sürpriz yaparak kız isteme töreni yapan ve nişan yüzüklerini takan çift; hem nişanlanmalarının 5. yıldönümünü, hem de Zühre Dalmaz'ın doğum gününü kutladı.

İlk günkü aşk heyecanı ve tutkusu gözlerinden okunan çift, kutlamalar şerefine pasta keserken de oldukça heyecanlandı.

Boğazın serin suları ve eşliğinde Beykoz koyunda devam eden gecede İkinci boğaz köprüsünün altından geçerken dilek dileyen Dalmaz çifti, dileklerini kimseye söylemedi.

Yavuz Sabaz'ın muhteşem gitarı ve Metin Kaya’nın klavyesi eşliğinde sanatçı konuklardan Ahmet Selçuk İlkan aşk şiirleri okudu, Ayhan Aşan, İsmail Özkan, Sami Aksu en güzel şarkılarını Dalmaz çifti için seslendirdi.

Ali Rıza Binboğa ise sevda türkülerinden bir demet sundu. Zühre Dalmaz eşi Mehmet Bey için en özel şarkılarını seslendirdi.

Gecenin sürprizi ise İşadamı Hayyam Gariboğlu ve eşinin yurt dışından İstanbul'a iner inmez, bir tekneye binip kutlamanın yapıldığı Şehrazat yatına gelmeleri oldu.

Dalmaz çifti hayatlarında çok önemli yeri olan Gariboğlu çiftini yatın güvertesinde karşıladı. Eğlence gece boyunca devam ederek Bebek Koyu’nda son buldu.

GÖRKEMLİ GECEDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.