Mehmet-Zühre Dalmaz... EVLİLİKTE 4. YILLARINI KUTLADILAR!

Mehmet-Zühre Dalmaz... EVLİLİKTE 4. YILLARINI KUTLADILAR!

Sanatçıların dostu, eski menajer ve Dalmaz Center'in sahibi, ünlü işadamı İnşaat Mühendisi Mehmet Dalmaz ile eşi Zühre, 4. evlilik yıl dönümleri Dalmaz Center'da düzenlenen görkemli bir partiyle kutladı.

Dalmaz Center'daki ofiste düzenlenen partiye Sevim Emre - Orhan Gencebay, Seyyal Taner, Ahmet Selçuk İlkan, Selçuk Ural, Ali Rıza Binboğa, Sami Aksu, Fatih Mühürdar, Nurdan Torun, Tuğba Özerk, Grek müziğin kraliçesi Göknur, Yaşar Özel, komedyen Uğur Gürtürk, İzzet Öz, udi Mehmet Bitmez, Venüs Pastanelerinin sahibi Bekir Baş ve ailesi, Madenci işadamı Kenan Barshan, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Kırışgil, eski Tur Organizenin ve Baküs Restaurant'ın sahibi Hamdi Özarutan ile işletmeci Şebnem Ertaul gibi tanınmış isimler katıldı.

Mükemmel bir atmosferde kuş sütünün eksik olduğu evlilik yıldönümü partisinde mutlulukları gözlerinden okunan Mehmet-Zühre Dalmaz çifti konuklarıyla tek tek ilgilendi...

Gecede Klarnet virtiözü Tanju Erol ve saz arkadaşları ile solistleri Görkem Bülbül müzik ziyafeti çekerken sahne alan tüm sanatçılara da eşlik ettiler.

Hatay Medeniyetler Sofrası tarafından bu geceye özel hazırlanan tuzda pişen kuzu tandır misafirlerden tam not aldı.

Zühre - Mehmet Dalmaz çifti Venüs Pastaneleri tarafından bu gece için  özel olarak hazırlanan pastalarını keserken 4 yıl önceki gibi gelinlik ve damatlık giydi.

Misafirleri ile birlikte pastayı kesen ve kadeh tokuşturan çiftin ilk günlü heyecanı gözlerinden okunuyordu.

İŞTE RENKLİ PARTİDEN İLGİNÇ FOTOĞRAFLAR;

 

KUTLAMA PARTİSİNDE ÜNLÜLERLE PASTA KESİMİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.