MEME SAĞLIĞINI ÖNEMSE, HAYATA GÜLÜMSE!

MEME SAĞLIĞINI ÖNEMSE, HAYATA GÜLÜMSE!

Meme kanserinde erken teşhisin önemi ve meme kanseri farkındalığının vurgulanması amacıyla 22 Ekim Cumartesi günü Kadıköy Belediyesi tarafından Bahariye Caddesi’nde bir yürüyüş ve mini konser organize edildi.

Kadıköylü Sanatçılar Çiğdem Tunç,  Erhan Demir ve Can Güney’inde katılım gösterdiği organizasyon’a GAK Organizasyon destek verdi.

Yaklaşık 1,5 Saat süren yürüyüşün sonunda Süreyya Operası önünde Erhan Demir, Kasım ayında yayınlanacak albümünden şarkılarını ilk kez Kadıköylüler için seslendirdi…

Kendisi’de Annesini Göğüs Kanserinden dolayı kaybettiğini belirten Erhan Demir “ Ekim ayı tüm dünyada ve ülkemizde ‘Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı’ olarak kabul görüyor.

Böyle dönemler, ücretsiz faydalanılabilecek merkezleri duyurmak, herkesin erken teşhisle hızla tedavisine başlamasını sağlamak açısından önem taşıyor, vücudunuzu tanımaktan utanmayın hanımlar, bilinçlenmek çok önemli” şeklinde konuştu.

Çiğdem Tunç ise " Ben bugün aranıza bir ünlü değil, Kadıköylü bir vatandaş olarak katıldım, Kadıköy Belediyesi'nin ayağımıza kadar ücretsiz getirdiği bu hizmetleri değerlendirelim hanımlar, erken tanı çok önemli" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.