Mert Ali Keçeli-Asuman Krause... SÜRPRİZ DÜET!..

Mert Ali Keçeli-Asuman Krause... SÜRPRİZ DÜET!..

10 yılı aşkın süredir müzik dünyasında birçok başarılı projenin mimarı olan Mert Ali İçelli, şarkıcı kimliği ile de dikkat çekmeye devam ediyor.

10 yılı aşkın süredir müzik dünyasında birçok başarılı projenin mimarı olan, "Aşklarım Büyük Benden", "İki Medeni İnsan", "Kutsal Toprak", "İnsan Sevmez mi", "Çifte Kavrulmuş", Merhaba Merhaba", "Sen" gibi sayısız hit şarkıya aranjör ve müzisyen olarak hayat veren Mert Ali İçelli, şarkıcı kimliği ile de dikkat çekmeye devam ediyor.  

Bu kez sürpriz bir isimle düet yapan Mert Ali İçelli “Aman Aman” isimli beşinci teklisi ile müzikseverlerle buluşuyor. Ekranların sevilen yüzü Asuman Krause'yi uzun bir aradan sonra yeniden yorumcu olarak gördüğümüz bu şarkının söz ve müziği Elif Nun’a, düzenlemesi ise Mert Ali İçelli’ye ait.  

Mert Ali İçelli ve Asuman Krause’nin birlikte seslendirdikleri "Aman Aman” isimli şarkı Dokuzsekiz Müzik yapımcılığında 16 Aralık’da tüm dijital platformalarda yayında olacak.  

Şarkının video klibi için Gökhan Özdemir yönetmenliğinde kamera karşısına geçen, Mert Ali İçelli ve Asuman Krause uyumlu performansları ile enerjisi yüksek bir işe imza attılar.

İŞTE İKİLİNİN SÜRPRİZ DÜETİ...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.