Mert Öcal-Uğur Güneş-Çağkan Çulha-Musab Ekici... 4 YAKIŞIKLI KAMPTA!..

Mert Öcal-Uğur Güneş-Çağkan Çulha-Musab Ekici... 4 YAKIŞIKLI KAMPTA!..

Mert Öcal, Uğur Güneş, Çağkan Çulha ve Musab Ekici hafta sonu Ağva’da kamp kurdu. Çadırlarının yanına gelen çakallar, dört oyuncuya gerilimli dakikalar yaşattı.

"İsimsizler” dizisinin yakışıklı oyuncuları Mert Öcal, Uğur Güneş, Çağkan Çulha ve Musab Ekici, yoğun geçen çekim temposundan buldukları ilk fırsatta kamp yapmaya gitti. Setin dışında özel hayatlarında da yakın dost olan dört oyuncu, geçtiğimiz hafta sonunu şehir dışındaki dağlık bir arazide çadır kurup kamp yaparak geçirdi.

KAMPTA ÇAKAL KORKUSU

Ekip, Ağva’nın eşsiz doğasında keyifli saatler geçirdi. Gün boyunca bol bol fotoğraf da çeken oyuncular, o kareleri sosyal medya hesaplarında paylaştı. Ancak gece saatleri o kadar keyifli olmadı. Gece yarısı çadırlarının yanına kadar gelen çakallar, ekibe korku dolu anlar yaşattı. Gün ağarana kadar çadırdan çıkmayan dörtlü, sabah saatlerinde havanın aydınlanmasıyla rahat bir nefes aldı. Yaşadıkları gerilime rağmen kamp hayatını çok seven Mert Öcal, Uğur Güneş, Çağkan Çulha ve Musab Ekici, kamp kurmaya devam edeceklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.