Merve Oflaz... SURVİVOR'DA KİMİ DESTEKLİYOR?

Merve Oflaz... SURVİVOR'DA KİMİ DESTEKLİYOR?

Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”nin konuğu, “Arka Sokaklar” dizisinin Bahar Komiser’i Merve Oflaz oldu.

Hayli keyifli anların yaşandığı “Hadi Be” canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Merve Oflaz, samimi ve bir o kadar da dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Özgür Ozan ve Şevket Çoruh’u gerçekten polis zannediyorlar

“Arka Sokaklar” dizisinde rol alan Merve Oflaz, yoğun bir tempoda çekim yaptıklarını söyledi: “Haftada 6 gün çekim yapıyoruz.

6 günün hepsinde sahnem var. 1 gün de repo (izin günü). 12 yıldır var olan bir dizi bu. İnsanlar artık evlerinden biri gibi görüyor dizideki karakterleri.

Özgür (Ozan) abiyi, Şevket (Çoruh) abiyi gerçekten polis zannediyorlar. Böyle oturmuş bir kadro içine dahil olmak zor bir şeydi benim için.

‘Acaba nasıl olur, severler mi, sevmezler mi, ben yapabilir miyim’ diye düşünüp duruyordum.”

Oyunculuk, kilometre işi

Merve Oflaz, oyunculuğunu nasıl bulduğu sorusunu şöyle yanıtladı: “Arka Sokaklar’dan önce Muhteşem Yüzyıl, Güzel Köylü, Kalbim Dört Mevsim, Rengarenk ve Eve Dönüş’te rol aldım. Bu iş kesinlikle kilometre işi.

Tabii ki eğitimler de alıyorum, workshop’lara katılıyorum, sürekli bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Hiçbir zaman ‘oldum’ diyemem ve diyemeyeceğim zaten.

Ama bu dizide de 20’nci bölümü çekiyorum ve ilk bölümle 20’nci bölüm arasında dağlar kadar fark var.

Yanımdaki insanlar çok yetenekli ve çok bilgili, onlardan çok şey öğreniyorum. Öğrenmeye bakıyorum bolca.”

Survivor’da Hakan’ı destekliyorum

“Survivor”da daha önce şampiyon olan Merve Oflaz, bu yılki yarışmada kimi desteklediğini açıkladı: “Hakan Hatipoğlu’nu destekliyorum.

Çünkü Hakan benim çok eski arkadaşım. ‘Var mısın Yok musun’dan bu yana biz hep beraberdik. Dışarıda da bir dostluğumuz var.

Hakan’ı destekliyorum ama bütün yarışmacılar değerli, hepsinin yeri ayrı. Çok zor bir şey yapıyorlar yani.”

Ölürken aferin aldım

İlk dizi deneyimini 2010 yılında “Muhteşem Yüzyıl”la yaşayan Merve Oflaz, dizide ‘aferin’ aldığı tek sahneyi anlattı: “Muhteşem Yüzyıl’ın 13’üncü bölümünde öldüm.

Saadet Işıl Aksoy öldürdü beni. Ölüm sahnesini çekmeden önce bir düşündüm; nasıl öleceğim... Bol bol sahneler izledim, yönetmenlerle konuştum.

Ve tek ‘aferin’ aldığım sahne o oldu. Hoca ‘Aferin, çok güzel öldün’ dedi. ‘Yarabbim şükürler sana!’ dedim. Hakikaten iyi öldüm ama.

Boğazım kesilmişti, makyaj da çok iyiydi. Gözümü kırpmadan kalmam gerekiyordu sonra.”

Ayaklarım 39 numara

Merve Oflaz, boyuna göre ayaklarının büyük olduğunu söyledi: “Ayaklarım çok büyük. 1.67 boyundayım. Boyum aslında uzun olacakmış da son anda bir şey olmuş.

Ayaklarım 39 numara. Kadında en güzel ayak numarası 38’dir. Allah’tan ince ayaklarım.”

Annemle babam eleştiride yardırıyor

Oflaz, “En sert eleştirmenin kim?” sorusunu şöyle yanıtladı: “En sert eleştirmenim annemle babam. Hiçbir zaman onlara kızıp küsmeyeceğim için yardırıyorlar bu konuda.

Bir de arkadaşlarım tabii ki. Fanlardan ve takipçilerden de yorumlar geliyor. Ve dikkat ediyorum bunlara.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.