Merve Özbey... TÜRKİYE'NİN İLK EXPO'SUNA TAM DESTEK !..

Merve Özbey... TÜRKİYE'NİN İLK EXPO'SUNA TAM DESTEK !..

Yaş Hikâyesi” adlı şarkısıyla çıkış yapan ve şarkının nakaratında “Vurur yüze ifadesi, bulur seni bir tanesi” sözleri ile tanınan şarkıcı Merve Özbey, Antalya’da yapılacak olan Türkiye’nin ilk EXPO’suna destek veren ünlüler arasına katıldı.

 EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın davetini kabul edip Aksu İlçesi’ne gelen ünlü şarkıcıya önce proje sunumu yapıldı. Dikkatlice sunumu izleyen ve ünlüler ormanı için ağaç diken sanatçıların klibini izleyen Merve Özbey, şaşkınlığını gizleyemedi.

Sanal gerçeklik gözlüğü ile alanı gezen Özbey, açılışa mutlaka geleceğini vurguladı. Daha sonra sergi alanına geçen genç sanatçı, jakaranda ağacını dikti ve gövdesine isim künyesini bağlayarak can suyu verdi.

Bin 121 dönümlük alandaki EXPO 2016 projesini, “Gerçekten inanılmaz güzel ve çok mutlu oldum böyle bir proje olduğu için” diyen Özbey, Türkiye’de ilk defa uygulanan bu uluslararası etkinliğin Antalya’da olmasının da gurur verici olduğunu belirtti.

Özbey, sözlerine şöyle devam etti: “Çok güzel çocuklar için alanlar var, yetişkinler için alanlar var. Bilgilendirmede gerçekten çok heyecanlandım, açılacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum. Sanal olarak gezdim, EXPO Kulesini beğendim ama çok yüksekmiş. 101 metreymiş. Tabi hiçbir zaman çıkamayacağım. Yükseklik korkum olduğu için uzaktan bakacağım artık”.

Tabiata ve bitki örtüsüne bir ağaç dikerek katkı koymaktan mutlu olduğunu söyleyen şarkıcı Merve Özbey, “Antalya EXPO’ya hepinizi bekliyorum bende bir ağaç diktim sizin de bir ağacınız olsun” çağrısında bulundu. Genç şarkıcı, kişisel sosyal medya hesapları içinde kamera karşısına geçip, “Antalya EXPO’da bir tane ağacım oldu bitanesi” diyerek hayranları ile bu mutluluğunu paylaştı.

Özbey’e EXPO 2016 Antalya’nın sembol çiçeği şakayık takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.