Merve Sevi... 'KİŞİSEL GELİŞİM KİTAPLARI İLE DEĞİŞTİM!'

Merve Sevi... 'KİŞİSEL GELİŞİM KİTAPLARI İLE DEĞİŞTİM!'

Pelin Çini, RadiOnair’ de sunduğu Çini Mürekkebi isimli programında 25 Şubat Perşembe günü, sevilen oyuncu Merve Sevi’ yi ağırladı.

Aynı zamanda yakın arkadaş olan ikili arasında, program boyu neşeli bir sohbet gerçekleşti.

’Barış Akarsu’ nun ölümü kariyerimi kötü etkiledi’’

Güzel oyuncu, kariyerinin nasıl başladığını ve süreç içerisinde neler yaşadığından bahsederken, başrollerini kaybettiğimiz Türk rock müzik sanatçısı ve oyuncu Barış Akarsu ile paylaştığı, Yalancı Yârim dizisi dönemini de anlattı.
Sevi; ‘’Barış benim yakınlarım içerisinde yaşadığım ilk kaybımdı. Çok sevdiğim, değer verdiğim bir arkadaşımdı. Onunla birlikte çalıştığımız dönemde henüz 19 yaşındaydım. Haliyle toydum. O dönem hayatım saçma sapan sorulara, saçma cevaplar vererek geçti. Sanıldığının aksine Barış’ ın ölümü kariyerimi olumsuz etkiledi.

‘’İlk olarak "Birlikte misiniz?" sorusuna ‘’Çok iyi arkadaşız ama birbirimizin tarzı değiliz" demeye çalışırken yanlış anlaşılmış, Barış'a sanki laf etmiş gibi algılanmıştım. Oysa biz çok yakın arkadaştık ancak hiç sevgili olmadık. Çok huzurlu bir set ortamında, mutlu çalışıyorduk. O acı olay yaşanmasa dizi hala devam ediyor olurdu. Allah rahmet eylesin. Hepimizin bir takım acıları olacak. Önce ya da sonra, er ya da geç yaşayacağız. Bir şekilde nefes almaya devam ediyoruz…’’ Dedi.

 "4 Ay önce nişan attım ama yasta değilim"

Sevi; ‘’Nişanlımdan 4 ay önce, burada ya da herhangi bir yerde anlatamayacağım nedenlerden dolayı ayrıldık. Hayat görüşlerimiz çok farklıymış diyelim… Ancak küs değiliz, elbette haberleşiyoruz.

Aşk acısına gelince,  canım o kadar çok acıdı ki artık alıştım sanki. Çabuk toparlıyorum, kalbim iyileşti. Yas tutmuyorum. Yeni bir aşk için de "asla şimdi olmaz’’ demem, diyemem. Büyük konuşmamak lazım.’’


​Program boyu ikili, insan ilişkileri ve arkadaşlıklar üzerine de oldukça keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Başarılı sunucu Pelin Çini’ nin ‘’Hiç hayatında aldatıldın mı?’’ sorusuna Merve Sevi; ‘’Bugüne dek hiç yakalamadım ancak bence hepimiz aldatılıyoruz.’’ Dedi. Çini’ de, bunun üzerine; ‘’Peki yakalasan ne yaparsın?’’ diye sordu.

Sevi; ‘’Böyle bir şey hiç yakalamadım, yakalarsam ne yaparım bilmiyorum. Bu tür olaylar benim şok alanıma giriyor ancak, iki yıl önceki Merve olsaydım, beni aldatan adama şiddet uygulardım.’’ Dedi.

‘’Flörtöz bir insanım’’

Çini, Sevi’ ye; ‘’Peki, hiç hayatında birini aldatacağını hissettiğin anlar oldu mu?’’ diye sormasının üzerine; Merve Sevi; ‘’Bugüne dek kimseyi aldatmadım. Ancak ben flörtöz bir insanım. Benim ruhumda böyle bir durum var. Bu kötü bir şey değil, bir çeşit iletişim şeklidir. İnsanlardan uzak durmayı ve sert sınırlar içerisinde yaşamayı otorite zannediyoruz. Bence herkes flörtözdür. Asıl mesele bunu söyleyebilmekte ve mesafeyi dengede tutabilmektedir.’’ Dedi.

"İşlerime engel olan bir erkek var"

-Sevi; ‘’Bu sektörde ayak oyunları tabii ki var ve elbette benim de başıma geldi.

-Çini; İsim alalım, peki ünlü biri miydi?

-Sevi; Israr etme isim vermem ama oldukça ünlü bir erkeğin benim işlerimi engellediğini, bunun için uğraştığını biliyorum. 

"Kişisel gelişim kitapları ile değiştim"

‘’Son 6 aydır sürekli olarak, önemli psikiyatrların yazdığı kişisel gelişim kitaplarını okuyorum. Böylece daha sakin biri oldum. Beni rahatsız eden ortamlarda bulunmuyorum. Hayatımdaki insan sayısını azalttım. Zaten hiçbir zaman çok fazla arkadaşı olan biri değildim. Eskiden başkalarının düşüncelerini daha çok önemserken, şimdi kendimi dinliyorum. Yani korkularımla yüzleştim ve bu beni oldukça özgür ve güçlü kıldı.’’

‘’Sevgili Karım’’ izleyici ile buluşmaya devam ediyor


Kayra Şenocak’ ın yazıp yönettiği ‘’Sevgili Karım’’ isimli tiyatro oyununda rol alan Merve Sevi, yayında canlandırdığı ‘’Leyla’’ karakterini anlattı. Ekim ayından bu yana tiyatro severlerle buluşan Sevgili Karım ekibi, 6 Mart Pazar günü saat 18:00’ de Profilo Alışveriş Merkezi ‘nde tekrar izleyiciyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.