Meryem Uzerli - Uğur Polat... AYDER YAYALASI'NDA MAHSUR KALDILAR!

Meryem Uzerli - Uğur Polat... AYDER YAYALASI'NDA MAHSUR KALDILAR!

Meryem Uzerli ve Uğur Polat, yeni dizileri ‘Gecenin Kraliçesi’nin Rize’deki çekimlerinde sele yakalandı. Ayder Yaylası’ndaki sette mahsur kalan oyuncuların imdadına belediyenin kurtarma ekipleri koştu.

Meryem Uzerli’nin yeni dizisi “Gecenin Kraliçesi”nin çekimleri Fransa’nın Cannes şehrinden sonra Rize’de devam ediyor. Fransa’da yapılan çekimlerde şiddetli yağmur nedeniyle mağdur olan dizi ekibi bu kez Rize’de sele yakalandı.

Cannes’daki çekimleri bitiren ekip, soluğu Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde aldı. Ancak Karadeniz Bölgesi’nde önceki gün başlayan şiddetli yağış nedeniyle dizi ekibi zor anlar yaşadı. Meryem Uzerli ve Uğur Polat’ın sahneleri çekilirken şiddetli yağış nedeniyle bölgeye ulaşım kapandı.

Ayder Yaylası’nda mahsur kalan Meryem Uzerli ve Uğur Polat’ın yardımına belediyenin kurtarma ekipleri yetişti. Kurtarma ekibi, Meryem Uzerli ve Uğur Polat’ı Ayder Yaylası’ndan alarak kaldıkları otele götürdü.

Dizinin, çekimlerine ise ara verildi. Uzerli’nin Ozan Güven’le başrolde olduğu “Annemin Yarası” filminin Sırbistan’daki setini de su basmış, çekimler ertelenmişti.

Kaynak:hurriyet.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.