Metin Özülkü... BİR TEK O İŞİ BAŞARAMADI, İÇİNDE UHDE KALDI!

Metin Özülkü... BİR TEK O İŞİ BAŞARAMADI, İÇİNDE UHDE KALDI!

Emre Saygı’nın sosyal medya platformu Younow’dan canlı yayınlanan Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, müzisyen Metin Özülkü ve oyuncu Hakan Bilgin oldu.

 Metin Özülkü ‘Hadi Be’ye Konuştu…

Younow takipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Metin Özülkü ve Hakan Bilgin samimi açıklamalarda bulundu.

Metin Özülkü "Futbolcu Olabilmek İçimde Uhdedir"

Hayatta yapmak istediği her şeyi başardığı belirten Metin Özülkü “ Futbolcu olabilmek içimde uhde kalan tek şeydir. Bunun dışında yapmak istediğim her şeyi başarmışımdır. Futbolcu olmayı çok istedim ama olmadı.

Bunun için her hafta maç yapmaya çalışıyorum. İkizlerim var Vokan ve Baran. Onlar 3-4 yaşından itibaren futbol eğitimi almaya başladılar. Bir tanesinde muhteşem bir futbol yeteneği olduğu ortaya çıktı.

Onun futbolcu olmasını çok istiyorum. Ama benim birlikte sanatla ve müzikle de ilgililer. Çocuklar yapmak istedikleri mesleklerin yanında müzikle, resimler, tiyatroyla ve sanatın bir dalıyla da ilgilenmeli” dedi.

Metin Özülkü ‘Emre Belezoğlu ve Cüneyt Çakır’ın Muhteşem Sesleri Var’

Geçtiğimiz hafta TOÇEV yararına gerçekleştirilen ‘Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları’ projesinin müzik direktörlüğünü üstlenen Metin Özülkü “Bir çocuğumuz toplum olarak çocukluk döneminde itibaren sosyo- ekonomik nedenlerden dolayı kültürel faaliyetlere veya gerçek yeteneklerimize eğilemiyoruz.

Provalarda benim bile şaşırdığım isimlerden çok iyi performanslar gördüm. Mesela Emre Belezoğlu’nun çok güzel sesi var. Çok iyi bir şarkıcı olabilirmiş. Cüneyt Çakır’da muhteşem bir sese sahip. Çok iyi bir rockçı olabilirmiş. Söylediği rock şarkıları herkesi şaşırttı” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.