Metin Uca-Ayşegül Aldinç-Serra Yılmaz... ÜÇÜ BİR ARADA!..

Metin Uca-Ayşegül Aldinç-Serra Yılmaz... ÜÇÜ BİR ARADA!..

4 Kasım 2016 - “Konuşan Deneyimler” Söyleşileri kapsamında başarılı sunucu ve yazar Metin Uca, sevilen oyuncu ve şarkıcı Ayşegül Aldinç ile usta tiyatro ve sinema oyuncusu Serra Yılmaz, bir söyleşi gerçekleştirdi.

Ayşegül Aldinç güzel sesi ve müzikleri ile Akmerkez'de düzenlenen bu keyifli sohbete eşlik etti. Üç sevilen ismin özellikle aşk üzerine yaptıkları sohbet büyük ilgiyle izlendi.

Aşk şiirleri ve aşk şarkılarıyla süslenen söyleşide Serra Yılmaz, herkesin aşk tanımının ve aşktan beklentilerinin farklı olduğuna değindi ve şunları söyledi:

“Aşk beklentisi istikrarlı bir beklenti değildir. 20 yaşında aşktan beklediklerimizle 40 yaşında beklediklerimiz birbirinden çok farklıdır”.

2000’lerin başında Atıf Yılmaz’ın yönettiği ancak gösterime girmeyen bir filmde beraber rol aldıklarını anlatan Serra Yılmaz ve Ayşegül Aldinç, farklı karakterlerde oynamak istediklerinin de altını çizdiler.

Ayşegül Aldinç, “1985 yılında Acımak dizisiyle dram oynayarak başladığım oyunculuk kariyerimde uzun süre hep ‘ayakları yere basan kadın’ rollerinde oynarken son dönemde hep komik roller geliyor” dedi.

Serra Yılmaz da 2017’de gösterime girecek olan Ferzan Özpetek’in “İstanbul Kırmızısı” filminde farklı bir rolde oynadığını söyledi ve ekledi: “Uzun süre sonra farklı bir karakterde oynamaktan büyük mutluluk duydum”.

Kısa süre önce Elif Şafak'ın “Baba ve Piç” romanından uyarlanan “La Bastarda Di İstanbul” oyunuyla İtalya'nın en önemli ve prestijli tiyatro ödüllerinden Persofone Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Serra Yılmaz, uzun yıllardır Türkiye’ni en iyi kadın seslerinden biri olmayı sürdüren Ayşegül Aldinç ve Metin Uca’nın söyleşisi ziyaretçiler tarafından büyük bir keyifle izlenirken Ayşegül Aldinç eski ve sevilen şarkılarının yanı sıra son albümü Sek’iz’den de şarkılar seslendirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.