'Metro Canavarı'...  'YOL TİYATROSU'NDAN KARA KOMEDİ !..

'Metro Canavarı'... 'YOL TİYATROSU'NDAN KARA KOMEDİ !..

D&D Prodüksiyon ve Selahatin Taşdöğen ortaklığında 'Yol Tiyatrosu' ‘Metro Canavarı’ oyunu ile sezona “Merhaba” dedi.

Yol Tiyatrosu, bu sezon sahneye koyduğu Metro Canavarı isimli oyun ile sanat yolculuğuna başlayarak seyircileri ile buluştu. Yılların ünlü ve usta tiyatrocusu Selahattin Taşdöğen ile çalışmalarına başlayan Yol Tiyatrosu, Metro Canavarı oyunu ile tiyatro seyircisine hem komedi hem gerilim hem kaliteli zaman geçirebilecekleri bir alternatif sundu.

İlk kez Duru Tiyatro’da 21 Mart’ta sahnelenen oyuna tiyatro seyircisi büyük ilgi gösterdi.

Oyunun yönetmenlik koltuğunda yılların deneyimli tiyatrocusu Selahattin Taşdöğen yer alırken, metro canavarı karakteri ile usta tiyatrocu Yaşar Uzer, oyuncular Ziya Çiçek, Irmak Bayrakdaroğlu, Bahar Şenbahar, Orkun Başarır gibi genç ve gelecek vaat eden oyuncular dikkat çekti.

Aksiyonun hiç düşmediği rejisi, komedi öğeleri ile zenginleştirilmiş diyalogları ve gerilim öğelerinin dikkat çektiği olaylar zinciri ile büyük beğeni kazan Gürkan Gür tarafınadn yazılan “Metro Canavarı”, Yol Tiyatrosu’nun ne kadar sağlam adımlarla sanat yolculuğuna başladığının en önemli göstergesi oldu.

Turne çalışmaları ve İstanbul gösterimleri ile yolculuğuna devam edecek olan Yol Tiyatrosu’nun ‘Metro Canavarı’, bu sezon ve özellikle yaz dönemi için ses getiren oyunlar arasında şimdiden yerini aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.