MEZARLIKTA KOMEDİ FİLMİ GELİYOR!.. ''ÖLÜ YATIRIM''

MEZARLIKTA KOMEDİ FİLMİ GELİYOR!.. ''ÖLÜ YATIRIM''

Yönetmenliğini Neslihan Yıldız’ın yaptığı, yapımcılığını ise Marka Film Akademisi’nin üstlendiği, genç ve yetenekli kadrosu ile “Ölü Yatırım” filmi izleyiciye daha önce hiç şahit olmadığı türden absürd bir komedi filmi vaad ediyor.

Hazırlıklarına 3 ay önceden başlanan “Ölü Yatırım” filminin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlandı. Mezarcılık yapan babalarını aniden kaybeden iki kardeşin hem komik hem de gerçek üstü yolculuğunun anlatılacağı filmde, başrolleri Serkan Dağlı ve Anıl Çelik paylaşacak.

Daha önce “Müthiş Bir Film” ve “Şeytan Tüyü” gibi projelerde yer alan, “Kiralık Aşk” dizisinde “Aytekin” rolüyle karşımıza çıkan Serkan Dağlı, aynı zamanda filmin senaristliğini de üstleniyor.

Dağlı’ya eşlik edecek olan Çelik’in de Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde En İyi Komedi Erkek Oyuncu ödülü bulunuyor. Anıl Çelik, bundan önce “Çilek Kokusu”, “Unutulmaz”, “Seni Bana Yazmışlar” ve “Hayat Sevince Güzel” gibi dizilerde çeşitli roller üstlenmişti.

‘’Komedinin yeni yıldız ikilisi olmak için hazırlar!’’

Dostlukları yıllar öncesine dayanan ve tiyatro sahnesinde yapımcı şirket tarafından keşfedilen Dağlı ve Çelik, yapımcı şirketten aldıkları destek sonrası uzun yıllardır hayalini kurdukları bu projeyi hayata geçirmeyi başardılar. Biri ödüllü olmak üzere toplamda 2 tiyatro oyunu bulunan ve yaklaşık 10 yıldır senaryo yazarlığı yapan ve aynı zamanda oyuncu olan Serkan Dağlı ile şimdiye kadar birçok dizide rol alan genç yetenek Anıl Çelik’in ilk başrolleri olacak olan film, diğer oyuncularıyla da dikkatleri üzerine çekecek.

‘’Genç ve yetenekli kadrosuyla komediye bambaşka bir soluk getirecek.’’

Filmde başrol oyuncularına Nursel Köse ve Köksal Engür gibi usta isimler eşlik edecek. Aynı zamanda televizyon izleyicisinin yakından tanıdığı “Poyraz Karayel” ve “Hayat Sevince Güzel” dizilerinde oynayan Öykü Çelik, “Atçalı Kel Mehmet Efe” filminde başrolde yer alan Ceren Kaplakarslan, “Çilek Kokusu” dizisiyle yıldızı parlayan Ekin Mert Daymaz, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan Alican Aytekin, 'İçerde' dizisinde canlandırdığı “Minik” karakteriyle tanınan Seyithan Özdemir de filmin dikkat çeken oyuncuları arasında. 2010 yılında oynadığı Gişe Memuru filmindeki rolüyle Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan Serkan Ercan da filmde rol alacak isimlerden.

oykucelik_01.jpg

‘’Film için Riva’ya büyük bir plato kuruldu!’’

Çekimleri hala devam eden film için Riva’ya büyük bir plato kuruldu. Bir komedi filmi için şimdiye kadar inşa edilen en büyük mezarlık olma özelliği taşıyan sette çekimlerin 1 ay içinde bitmesi planlanıyor. “Ölü Yatırım” filmi, komedi filmlerine bambaşka bir soluk getirme iddiasıyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

cerenkaplan_01.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.