“Mezunlarımız Hazinelerimiz"...PARLAK, IŞILTILI VE HEYECANLA DOLU BİR SERGİ!..

“Mezunlarımız Hazinelerimiz"...PARLAK, IŞILTILI VE HEYECANLA DOLU BİR SERGİ!..

Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Sayın Muriel Domenach’ın da katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek "Mezunlarımız Hazinelerimiz" isimli sergi 20 Nisan Çarşamba günü Saint Benoit Lisesi La Galerie’de sanatseverlerle buluşacak.

Haber; Mehmet KARADEMİR

Fransa’nın İstanbul Başkonsolosu Sayın Muriel Domenach’ın da açılışına katılacağı eski mezunlardan Çiğdem Erkoç, Nazan Eksen Pauwels ve Nural Bekiroğlu tarafından Saint Benoit La Galerie'de düzenlenecek olan “Mezunlarımız Hazinelerimiz” isimli sergi, 30 Nisan'a kadar gezilebilecek.

Serginin heyecanını daha şimdiden üzerinde taşıyan, on parmağında on marifet misali hem iş hem ev hem de sanat hayatında hünerleriyle takdir toplayan serginin katılımcılarından Çiğdem Erkoç, sergi ile ilgili duygu yüklü sözlerini sosyal medya hesabından bakın nasıl paylaşmış....

"Sekiz senelik arkadaşlık, okul sıraları, ortak sevinçler, heyecanlar, endişeler..Sonra mezuniyet, ayrılan yollar..Ve şimdi.. Biz üç arkadaş yine birlikteyiz, hiç ayrılmamış gibi, bir an önce mezun olmak için onca uğraştığımız okulumuzun çatısı altında yine yeniden beraberiz..

Heyecanımız bu kez sanat için. Seramiğin, fotoğrafın, mücevherle bulustuğu, değişik bakışlarla yorumlandığı, parlak, ışıltılı bir tasarım sergisi hazırladık.Bu bizim okulumuza teşekkürümüz..
Ailelerimize teşekkürümüz...Birbirimize teşekkürümüz..Geçmişimize teşekkürümüzdür...

Bu sıradışı tasarımları sizlerle paylaşmak için 20 Nisan 2016 Çarşamba günü La Galerie / Saint Benoît Lisesi'ndeki açılışımıza bekliyoruz.La Galerie ve Saint Benoît Lisesi bu geceyi eski mezunların onuruna düzenlemektedir ve bu 235 senelik bir eğitim mirası".

Tarih : 20 Nisan Çarşamba saat 18.30
Yer : “La Galerie”
Giriş : Kemeraltı Caddesi No:11 - Karaköy

Saint Benoit hakkında...

Saint Benoît Lisesi, 1783 yılından bu yana, insani değerleri ön planda tutan yaklaşımıyla eğitime hizmet görevini sürdürmektedir.

230 yıldır, nitelikli ve ayrıcalıklı eğitim kurumu kimliğinden ödün vermeden, Türk Gençliği’ne en iyi eğitimi vermeyi hedefleyen Lise, ‘’öğrencinin eğitici projelerin merkezinde’’ olmasını sağlayan bir anlayışı benimsemektedir.

Kurum projesinin temeli, gerek insani boyutta, gerekse profesyonel alanda başarıya ulaşmış bireyleri topluma kazandırmaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.