'Milano Moda Haftası'... ÇİZGİ FİLM KAHRAMANI POWERPUFF GİRLS TASARIMLARINA YOĞUN İLGİ !..

'Milano Moda Haftası'... ÇİZGİ FİLM KAHRAMANI POWERPUFF GİRLS TASARIMLARINA YOĞUN İLGİ !..

Milano Moda Haftası sıradışı bir defileye sahne oldu. Sevilen çizgi kahramanlar Powerpuff Girls ile ünlü moda tasarımcısı Jeremy Scott’u buluşturan koleksiyonu izleyenleri adeta heyecanlandırdı.

Milano Moda Haftası sıradışı bir defileye sahne oldu. Cartoon Network-Moschino işbirliği çerçevesinde popüler kültürün en ikonik markalarından ikisini, sevilen çizgi kahramanlar Powerpuff Girls ile ünlü moda tasarımcısı Jeremy Scott’u buluşturan koleksiyon izleyenleri heyecanlandırdı.

Koleksiyon, Ocak ayında Türkiye de dahil tüm Moscino mağazaları, seçkin dükkanlar, butikler ve seçilmiş online platformlarda satışa sunulacak.

 Powerpuff Girls, ünlü tasarımcı JeremyScott ile buluştu, süper kahramanlar Moschino’nun Bahar 2016 koleksiyonunun bir parçası olarak, Milano’daki Moschino moda gösterisinde podyuma çıktı.

Milano Moda Haftası podyumunda, Powerpuff Girls’ten ilham alan baskılar; etekler, elbiseler, tozluklar, mayolar, örgü üstler ve ikonik yüzleri ön plana çıkartan çantalarla podyuma taşındı.

 Tüm dünyada büyük ses getiren Powerpuff Girls-JeremyScott koleksiyonu ürünleri arasında eşarplar ve kadın aksesuarları da bulunuyor. Bahar 2016 koleksiyonu dünya genelinde Ocak ayından itibaren Türkiye de dahil olmak üzere Moschino mağazaları, seçkin dükkanlar, butikler ve seçilmiş online platformlarda bulunabilecek.

 Powerpuff Girls, 1998 yılında ilk kez gösterildiği tarihten bu yana Blossom, Bubbles ve Buttercup adlarıyla, kız çocuklarını ve her yaşta kadını kadın gücünün orijinal bir temsilcisi olarak büyüledi.

Okul işleriyle uğraşmak, kötü adamlarla savaşmak ve uyumadan önce dünyayı mutlaka kurtarmak bu süper kahramanların olmazsa olmazları arasında. Dünyanın her yerinden geniş bir hayran kitlesine sahip olan animasyon dizi, Cartoon Network ile bir kez daha hayat buldu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.