Milyonluk Kuş... ÇEKİMLER BİTTİ!

Milyonluk Kuş... ÇEKİMLER BİTTİ!

Başrollerini Ufuk Özkan ve Gökçe Özyol’un oynadığı Milyonluk Kuş’ komedi filminin çekimleri Bakü’de 4 haftada tamamlandı.


Maceralı komik hikayesi ve güçlü kadrosuyla merak uyandıran filmin yönetmenliğini Hayal Aslanzade, senaristliğini Tevekkül T Mehreliyev üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise, Ufuk Özkan ve Gökçe Özyol’un yanı sıra, Mehtap Bayri, Müşfiq Şahveriyev, Dilara Aliyeva yer aldı.

Filmin hikayesine gelince ise, lüks otellerin birinde şoför olarak çalışan Hakkı, kendisine verilen son görevi başarıyla sonuçlandırıp gelecek hafta terfi ettirilme niyetindedir.

Hakkı, yurt dışından özel davet edilmiş bir mimarı karşılamak için hava alanına gittiğinde, polis tarafından aranmakta olan bir kuş hırsızını mimar sanarak yanlışlıkla arabasına alır.

Böylelikle restorasyonu tamamlanmak üzere olan tarihi bir heykel, yanlışlıkla kuş hırsızına emanet edilmiş olur ve büyük komedi hikâyesi başlar.

 

 

 

Hikaye ve film için değerlendirmede bulunan senarist Tevvekkül T Mehreliyev, Milyonluk Kuş filmini, içinde insani duygular barındıran yarı-absürt komedi olarak tanımladı.

Başarılı yönetmen Hayal Aslanzade ile çalıştıkları için şanslı olduklarını vurgulayan yapımcı Yılmaz Çiftçi, Bakü’de gerçekleşen çekimlerin oldukça keyifli geçtiğini belirtti.

 

 

Filmin müziklerini, daha önce Türkiye’de Sinan Akçıl, Ziynet Sali gibi isimlere beste veren, başarılı besteci Resan Mehreliyev üstlendi.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.